Allah Allah niyeymiş o? Madem Hakan almayacak o zaman Foden ya da Haaland almalı.Dünyanın en zor Ligi'nde harika performans gösteren futbolcular seçilmiyor sırf Real'de olduğu için seçilecek.Hocam konuyu kapat .d
Aynen mesela eğer Hakan almayacaksa Foden,Haaland falan almalı.hem Türklere olan düşmanlık hem kat kat daha iyi oynayan oyuncular olduğu için
Palmer zaten en büyük adaylardan biri ben mesela sırf Türk olduğu için isterdim Hakan'ın Ballon d'Or'u almasını ama gerçekten objektif konuşacaksak Palmer,Foden ya da Rodri bu ödülün gerçek sahibidir.Bu yıl küçükler eğlensin önümüzdeki 10 ballondorun beşinin sahibi belli
Hocam demeyin öyle alırsa pis naneyi yersiniz bence düzenleyin mesajıAlamaz. Alırsa forum hesabımı kapatıp giderim.
Alma imkanı yok. Boşuna hayal kurmayalım. Rodri veya vini alır bu sene.Palmer zaten en büyük adaylardan biri ben mesela sırf Türk olduğu için isterdim Hakan'ın Ballon d'Or'u almasını ama gerçekten objektif konuşacaksak Palmer,Foden ya da Haaland bu ödülün gerçek sahibidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam demeyin öyle alırsa pis naneyi yersiniz bence düzenleyin mesajı
Öyle bir zorunluluk mu var hocam ? Real Madrid büyük işler yaptı ligi aldı, ucl aldı gibi gibi. Alırsa Haaland, Vini, Bellingham, Rodri. Bunlardan biri alır.Madem Hakan almayacak o zaman Foden ya da Haaland almalı