hakkibulbul
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
hiçbir şekilde bir türke ballon dor vermezler yahudi lobidi haketmediği halde kaç kere messiyi aday gösterdi aday gösterilmesine bile şaşırılırken birde ona kazandırdılar
Haaland arkadaşları olmadan gol atamıyor Bellingham Hakan abime rakip bile olamaz(!) şaka bir yana Free Kick'te Hakan'dan iyi kullanan yok De Bruyne belki rakip olabilir.Ama dediğim gibi bence Hakan abi'den iyi free kick kullanan yok.İndirimlerde 1000 küsüre düşer 1000+ tldende kaçıcak adam değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Erling brauth haaland
Hocam vermezlerse Inter taraftarı kafayı yer ben alabilmesini bu yüzden ihtimal olarak görüyorum.hiçbir şekilde bir türke ballon dor vermezler yahudi lobidi haketmediği halde kaç kere messiyi aday gösterdi aday gösterilmesine bile şaşırılırken birde ona kazandırdılar
Ben ronaldocuyum diye bağıraydın kkhiçbir şekilde bir türke ballon dor vermezler yahudi lobidi haketmediği halde kaç kere messiyi aday gösterdi aday gösterilmesine bile şaşırılırken birde ona kazandırdılar
Bi o kalmıştı zatenBen ronaldocuyum diye bağıraydın kk
Burdan tüm BEŞiktaşlılara selam olsunBi o kalmıştı zaten![]()
Ben bir ihtimal olabilir diye düşünüyorum sonuçta adam Inter'i şampiyon yaptı.Hatta abartısız bana göre dünyanın en iyi free kick kullanan futbolcusu.Hayal maalesef:c
Burdan tüm BEŞiktaşlılara selam olsun
Umarım. fikrine saygım sonsuz fakat ben düşünmüyorumBen bir ihtimal olabilir diye düşünüyorum sonuçta adam Inter'i şampiyon yaptı.Hatta abartısız bana göre dünyanın en iyi free kick kullanan futbolcusu.
![]()
Bellingham???? Foden,Haaland varken Bellingham alacakBellingham alacaktır muhtemelen
hocam konuyu kapat .dBellingham???? Foden,Haaland varken Bellingham alacakkomik.
hem Türklere olan düşmanlık hem kat kat daha iyi oynayan oyuncular olduğu içinHocam ama Inter taraftarı kafayı yer onun için Hakan'ın alma ihtimali olduğunu düşünüyorum ayrıca adam Inter'i şampiyon yaptı bence alabilir
Neden?