Neler Yeni

bir türlü çözemedim yardım ederseniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Dalkılıç
Merhabalar benim öncelikle 2 sorunum var birinicisi bilgisayarda video izlerken youtubede videoları HD açmama rağmen hd göstermiyor pikseller seçiliyor 2. sonum ise şöyle bir sorunum var şimdi ben telefondan google playdan bir şey indirirken saniyede 3 mb kadar bir hızda indiriyor ama bilgisayara geçtiğimde hem chromede olsun hem steam ve epicgameste 1 mb geçmiyor hatta epicgamesde 0 kb bile gördüm bunun nedeni nedir bilgisayar değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi başına gelen yada çözümünü bilen varsa bi yardım edebilirmi ?

Kimera

80+ Bronze
Merhabalar benim öncelikle 2 sorunum var birinicisi bilgisayarda video izlerken youtubede videoları HD açmama rağmen hd göstermiyor pikseller seçiliyor 2. sonum ise şöyle bir sorunum var şimdi ben telefondan google playdan bir şey indirirken saniyede 3 mb kadar bir hızda indiriyor ama bilgisayara geçtiğimde hem chromede olsun hem steam ve epicgameste 1 mb geçmiyor hatta epicgamesde 0 kb bile gördüm bunun nedeni nedir bilgisayar değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi başına gelen yada çözümünü bilen varsa bi yardım edebilirmi ?
2. sorununuzun ( sorun değil aslında ) Epic Games kısmının sebebi şu :
Epic Games oyun indirirken ilk indiriyor sonra Okuma- Yazma işlemini yapıyor. Bu sırada da indirme yapmıyor.

Diğer sorunlarınızın nedenini bilmiyorum :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Dalkılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epic Games oyun indirirken ilk indiriyor sonra Okuma- Yazma işlemini yapıyor. Bu sırada da indirme yapmıyor.

sadece epicgameste olmuyor bu iş steam ve google chromeden herhangi bir şey indirirkende oluyor mesela telefonda google playdan bişey indirirken saniyede 3 mb indiriyor chromede kilobayt ile indiriyor ve hiç 1000 kilobaytı geçmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve telefonda direk google chromedne bişey indirirkende 3 mb ile indiriyor telefon wifi ile bağlı bilgisayar ara kablo ile normalde bilgisayarın dah ahızlı olmak gerekmezmi ?

Top Bottom