Neler Yeni

Bir ülkenin gelişmesinde sanayimi önemlidir yoksa tarımmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Hepinize iyi akşamlar öncelikle,sınıfımızda bir münazara düzenliyoruz ve konumuz başkıktaki gibi,ben sanayiyi savunan kısımdayım ne tür savunmalar yapabilirim, daha önce yapanlarınız vardır diye bilgi almaya geldim

Öncelikli cevap aradığım soru şu= gün gelir otomobili yiyemezsin fakat tarım ürünlerini yiyebilirsin

Konu yanlışsa uyarın lütfen

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Gelişmişlik seviyene bağlı. Eğer Türkiye gibi gelişmekte olan bir ülkeysen yada gelişmemiş bir ülkeysen tarım ve doğal kaynaklar senin öncül gelir kaynağın olacaktır.
Eğer gelişmiş bir ülkeysen, refahı artırmak için sanayi ve yüksek teknoloji üretime geçersin. (bağımlılıklardan kurtulmak vs dahil)

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Açıkçası 21.yüzyılda bir sanayi olmadan tarım olabileceğini düşünmüyorum. Neredeyse tüm tarım ürünleri eninde sonunda dolaylı yoldan da olsa fabrikadan geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanayiyi sadece otomobil veya teknoloji üretmekle sınırlandıramayız ki.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Hepinize iyi akşamlar öncelikle,sınıfımızda bir münazara düzenliyoruz ve konumuz başkıktaki gibi,ben sanayiyi savunan kısımdayım ne tür savunmalar yapabilirim, daha önce yapanlarınız vardır diye bilgi almaya geldim

Öncelikli cevap aradığım soru şu= gün gelir otomobili yiyemezsin fakat tarım ürünlerini yiyebilirsin

Konu yanlışsa uyarın lütfen
Bahsettiğiniz soru konusunda tarımda makineleşmeye ve verim arttırma konusuna değinebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelişmişlik seviyene bağlı. Eğer Türkiye gibi gelişmekte olan bir ülkeysen yada gelişmemiş bir ülkeysen tarım ve doğal kaynaklar senin öncül gelir kaynağın olacaktır.
Eğer gelişmiş bir ülkeysen, refahı artırmak için sanayi ve yüksek teknoloji üretime geçersin. (bağımlılıklardan kurtulmak vs dahil)
Soru türkiye üzerinden değilde bir ülke diye geçiyordu o yüzden türkiyeyi baz almayacağım yönelttiğim soru ve cevaplarda tabi birkaç soruda söyleyeceğim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Önce eğitim gerekli ilk önce eğitim eğitim diğerleri sonra gelir

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
İkisi de önemli.Saçma bir münazara konusu

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Sinan
Tarım da sanayi ve teknoloji sayesinde yapılmıyor mu zaten hala tarımı atlarla eşşeklerle yapıldığınımı sanıyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,956
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom