Neler Yeni

Bir virüse müzik nasıl eklerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Çok uğraştım ama bulamadım bir türlü olmadı arkadaşıma şaka yapacağım ama şarkı ekleyemiyorum destek (bu arada ban aebebiyse konuyu kapatın boşuna ban yemeyeyim)

ikista

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Hakan YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Programalama Dilleri, Yazılım
Teorik olarak eklenebilir ama pratikte yapamazsın. .mp3 vb uzantılar windows tarafından değil de media playerlar tarafından çalıştırıldığı için, media playerdaki bir bug' ı tetiklemediğin sürece virüs kodların çalışmaz. .mp3.exe şeklinde uzanti yaparsan eğer virüs kodların çalışırken media playerı'da çalıştırabilirsin o da belki..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teorik olarak eklenebilir ama pratikte yapamazsın. .mp3 vb uzantılar windows tarafından değil de media playerlar tarafından çalıştırıldığı için, media playerdaki bir bug' ı tetiklemediğin sürece virüs kodların çalışmaz. .mp3.exe şeklinde uzanti yaparsan eğer virüs kodların çalışırken media playerı'da çalıştırabilirsin o da belki..
Bunu bı ara deneyip yazarim

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Çok uğraştım ama bulamadım bir türlü olmadı arkadaşıma şaka yapacağım ama şarkı ekleyemiyorum destek (bu arada ban aebebiyse konuyu kapatın boşuna ban yemeyeyim)
DarkComet-Rat kullan daha kolayca yaparsın istediğin herşeyi.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
.mp3.exe şeklinde uzanti yaparsan eğer virüs kodların çalışırken media playerı'da çalıştırabilirsin o da belki..
Hayır çalıştıramazsın dosyalar en fazla 1 uzantı alabilir ve en son noktadan önceki her şey isim olarak kodlanır.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Şimdi ben yapmayı deneyimli denemeyimmi yani olurmu olmazmi
Araştırıp kullanmayı öğrenmeniz lazım çok detaylı bir program. Bi ara kullanmıştım ama çok hatırlamıyorum programı.

Top Bottom