Neler Yeni

Bir web sitesinin güvenli olup olmadığını nasıl anlarız?

ElectriX

80+ Silver
Ben genelde VirusTotal üzerinde linklere tarama yapıyorum ve JavaScript'i kapalı tutuyorum. Ayrıca uzantı olarak; uBlock Origin, HTTPS everywhere ve Kaspersky protection yüklü. Kaspersky kullanıcısıyım. Herhangi bir siteye girince virüs gibi zararlıların sistemime bulaşmaması için başka neler yapabilirim? Ve bir siteye tıklayınca açılan diğer siteler için neler yapabilirim?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,564
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam kasmayın zaten anti virüs programınız varmış girin gitsin

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Aslında o işler pekte öyle olmuyor.
Ssl sertifikası olmayan sitelere girme. Vpn kullan çünkü site sahipleri ip loglayabilir. Kaspersky web vardı o sitede virüs varsa girmeni engellio zaten.

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssl sertifikası olmayan sitelere girme. Vpn kullan çünkü site sahipleri ip loglayabilir. Kaspersky web vardı o sitede virüs varsa girmeni engellio zaten.
Doğru, bir siteye girerken bembeyaz Kaspersky ekranı uyarı veriyordu. Sağol. Ama aklıma takılan şey, zaten her site ip girişlerini saklamıyor mu?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Doğru, bir siteye girerken bembeyaz Kaspersky ekranı uyarı veriyordu. Sağol. Ama aklıma takılan şey, zaten her site ip girişlerini saklamıyor mu?
Site sahibi nin eline geçebiliyor. ipleri loglayıp bişeyler yapılabiliyor.

Adguard Home kullanabilir ve kendi filtreleme listelerinizi oluşturabilirsiniz. Böylece üstün derecede güvenliğe sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda yerel ağınıza yalnızca siz bağlanın, tanımadığınız kimselerin bağlanmasına engel olun. Güçlü bir Wi-Fi password belirleyin ve belirli aralıklarla değiştirin.

Top Bottom