Neler Yeni

Bir yayın için kaç mb upload gerekir ?

fzdemir8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Özdemir
Merhabalar arkadaşlar belirli platformlarda oyunumu oynarken yandanda yayın açmak istiyorum bunun için nasıl bir internete sahip olmam gerekiyor netspeede baktım sadece 2-3mbps hız veriyor upload için size bu mantıklı mı eğer değilse ne tür bir yönelim yapmalıyım şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Minimum 5 mbps upload olması lazım.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
480p yayın yapabilirsiniz belki.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
2-3 mpbs yeterli değil, en az 720p yayın yapmalısın ve oda en az 4 mpbs ister

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhabalar arkadaşlar belirli platformlarda oyunumu oynarken yandanda yayın açmak istiyorum bunun için nasıl bir internete sahip olmam gerekiyor netspeede baktım sadece 2-3mbps hız veriyor upload için size bu mantıklı mı eğer değilse ne tür bir yönelim yapmalıyım şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Yayın kalitene göre değişir.
Sağlıklı ve iyi bir yayın için 3.5 Mbps üstü idealdir.
Ayarlardan kalite ve bitrate kısarak daha düşük seviyelerde de yayın açabilirsin.
Ama seyir zevki ve yayın kalitesi biraz düşük seviyede olacaktır.

fzdemir8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki arkadaşlar ne tür bir internet öneriniz var herhangi bir sağlayıcı var mı önerebileceğiniz ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Peki arkadaşlar ne tür bir internet öneriniz var herhangi bir sağlayıcı var mı önerebileceğiniz ?
Altyapına ve aylık ödeyebileceğin tutara göre seçebilirsin.
Genelde ilk bakışta Turknet derler ama ben TurkNet kullanıyorum ve önermiyorum.
Eğer destekliyorsa Superonline Fiber bakabilirsin.

fzdemir8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapına ve aylık ödeyebileceğin tutara göre seçebilirsin.
Genelde ilk bakışta Turknet derler ama ben TurkNet kullanıyorum ve önermiyorum.
Eğer destekliyorsa Superonline Fiber bakabilirsin.
Superonline biraz cüzdan yakıyor ama bakmak zorundayız herhalde böyle bir düşünce için teşekkürler düşünceniz için.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Superonline biraz cüzdan yakıyor ama bakmak zorundayız herhalde böyle bir düşünce için teşekkürler düşünceniz için.
Tüm firmaları tek tek arayıp, her birinden ayrı ayrı bilgi alabilirsin.
Sana söylenen hız değerlerini ve aylık fatura tutarlarını not alıp, en iyi seçeneği bulabilirsin.
KabloNet - Milleni bunları da forum içerisinde önerenler görüyorum. Kullanıcısı olmadığım için yorum yapamam.
İstersen dediğim gibi yap, tüm firmalar ile tek tek görüş. En sağlıklısı bu olacaktır.
Görüşmeler sırasında "santral uzaklığını" sor ve bundan dolayı alacağın hizmette herhangi bir sıkıntı olup olmayacağını öğren.
Ben TurkNet'e abone olurken "Altyapınız 100 Mbps destekliyor, yoğunluktan dolayı hızınız düşebilir ama 60-75 Mbps alırsınız, bunlar da iyi değerlerdir." demişlerdi. Abone oldum 10 Mbps internet veriyorlar, gerekçe olarak "Santrale uzaksınız, size ADSL hizmeti veriyoruz" diyorlar.

fzdemir8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Özdemir
Sana söylenen hız değerlerini ve aylık fatura tutarlarını not alıp, en iyi seçeneği bulabilirsin.
KabloNet - Milleni bunları da forum içerisinde önerenler görüyorum. Kullanıcısı olmadığım için yorum yapamam.
İstersen dediğim gibi yap, tüm firmalar ile tek tek görüş. En sağlıklısı bu olacaktır.
Görüşmeler sırasında "santral uzaklığını" sor ve bundan dolayı alacağın hizmette herhangi bir sıkıntı olup olmayacağını öğren.
Ben TurkNet'e abone olurken "Altyapınız 100 Mbps destekliyor, yoğunluktan dolayı hızınız düşebilir ama 60-75 Mbps alırsınız, bunlar da iyi değerlerdir." demişlerdi. Abone oldum 10 Mbps internet veriyorlar, gerekçe olarak "Santrale uzaksınız, size ADSL hizmeti veriyoruz" diyorlar.
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım çok çok teşekkürler.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ben yeni geçtim memnunum 35 Mbps lik seçeneği seçmiştim 38.5 Mbps veriyorlar upload olarak da 4 ama 7 alıyorum bende hiçbir sorun yok.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben yeni geçtim memnunum 35 Mbps lik seçeneği seçmiştim 38.5 Mbps veriyorlar upload olarak da 4 ama 7 alıyorum bende hiçbir sorun yok.
Screenshot_135.png

Top Bottom