türknetin sitesine gir altyapımı sorgulşaya tıkla altyapı varsa düşünme bile gözün kapalı türknetMerhabalar yeni bir yere taşındım bulunduğum yer ilce oldugu icin internette bilgi bulamadim. Hangi internet benim için daha iyi nasil öğrenebilirim veya araştırabilirim?
100 MBS altıysa türk net almaBakicam da bin tane şey istiyo o bilgiler yok
Gıbır net netspeed milenicom bunların adını yazıp altyapı sorgulama dersen hepsinde nerdeyse aynı zaten adresini bilmiyorsan konum aç ordan yap bina adı mahalle adın falan yokmu gecekondu ise illa ki no diye yazarBakicam da bin tane şey istiyo o bilgiler yok
Sokak çıkmıyor maalesef. Superonline varmis iyi mi bilmem ama fiyatlari maasallah100 MBS altıysa türk net alma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gıbır net netspeed milenicom bunların adını yazıp altyapı sorgulama dersen hepsinde nerdeyse aynı zaten adresini bilmiyorsan konum aç ordan yap bina adı mahalle adın falan yokmu gecekondu ise illa ki no diye yazar
Tek tek operatörlere girip ne sunuyorlar bakabilirsinMerhabalar yeni bir yere taşındım bulunduğum yer ilce oldugu icin internette bilgi bulamadim. Hangi internet benim için daha iyi nasil öğrenebilirim veya araştırabilirim?
Tavsiye ederim 1.5 senedir 100 MBPS paketini kullanıyorum bir problem yaşamadım. (Bir ara Whatsapp ve Youtube da geç erişme sıkıntısı vardı genel problemdi büyük ihtimalle ama 6-7 ay önce düzeltildi.) Eğer paran varsa 12 aylık 500 MBPS'lik paketi tavsiye ederim. Turkcell Superonline Fiber olması şart bu arada ve dediğim paketleri kullanabilmen için fiyatı 1 gün sonra değişecek aynı da kalabilir artabilir de kararını hızlı ver.Sokak çıkmıyor maalesef. Superonline varmis iyi mi bilmem ama fiyatlari maasallah
Adam Haklı @Etobaba Superonline baya baya pahalıHocam illaki biryerde o adres yazıyordur kontrol edin konumdan sokak girişinden onun dışında altyapıyi sorgulamaniz zor. 500mbps paket alırsın 50 gelir mesela altyapıya bağlı
hocam sadece adres istiyo diye biliyorumBakicam da bin tane şey istiyo o bilgiler yok