Neler Yeni

Çözüldü✓ Bir YKS öğrencisi için uçlu kalem önerisi.

Zechion

80+ Silver
Merhabalar. YKS öğrencisiyim güzel rahat ve kaliteli bir uçlu kalem önerebilir misiniz ? Şuan ki kalemim 3 günlük ucu 1 saatte bitiriyor. Bildiğiniz yiyor. Ben hayatımda bu kalemde harcadığım kadar uç harcamadım.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,666
İsim
Kgn
Scricks markasının kalemleri güzel bence deneyebilirsiniz.
Bence rahat ve güzeller

Talha_

80+
Bunu kullanan herkes metal kokusundan ve kalemin paslanıyor gibi görünmesinden ( ifade edemedim de sanki metali eskiyor da dökülüyor gibi görünmesinden) şikayetçi ben de dahil. Bu kalemi önermiyorum o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rotring Tikky öneririm çok rahattır.

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu kullanan herkes metal kokusundan ve kalemin paslanıyor gibi görünmesinden ( ifade edemedim de sanki metali eskiyor da dökülüyor gibi görünmesinden) şikayetçi ben de dahil. Bu kalemi önermiyorum o yüzden.
Şimdi düşündüm de, böyle bir ihtimal gerçekten de var. Elimizdeki normal halde bulunması gereken bakteriler ile metal kimyasal tepkimeye girdiğinde halk dilinde "metal kokusu" denen koku ortaya çıkar. Uzun süre kullanıma gitmeyecek bir kalem gibi gözüküyor.

Rotring Tikky öneririm çok rahattır.
Tikky hiç rahat gelmiyor bana. Bir de bozulması kolay bir kalem.

Talha_

80+
Bir de bozulması kolay bir kalem.
Bir kaç yıldır üretilenleri eskiye göre çok kalitesiz hakikaten. Ben ilkokuldayken bundan kullanmıştım bir kaç yıl gitmişti.

Bence kaleme vs. odaklanmak yerine otur dersine çalış. Ben çalışırken elime kramp giriyordu, yeri geliyor uçlu yeri geliyor kurşun kalem kullanıyordum. Eşyalara gerektiğinden fazla değer gösterince asıl amacımızdan saptırabiliyorlar bizi. Örneğin sen bu kalemi aldın, başına bir şey geldi ve bu çalışmanı bölmek için bir bahane yaratmana sebep olabilir. Bu anlamda eşyalara nesne olmasından fazla bir anlam yüklememek lazım. Bunun dışında faber castell 9715 tavsiye ederim.

Talha_

80+
Bu arada sormamda sakınca yoksa sınava ne manasıyla gireceksiniz merak ettim .

Zechion

80+ Silver
Bence kaleme vs. odaklanmak yerine otur dersine çalış. Ben çalışırken elime kramp giriyordu, yeri geliyor uçlu yeri geliyor kurşun kalem kullanıyordum. Eşyalara gerektiğinden fazla değer gösterince asıl amacımızdan saptırabiliyorlar bizi. Örneğin sen bu kalemi aldın, başına bir şey geldi ve bu çalışmanı bölmek için bir bahane yaratmana sebep olabilir. Bu anlamda eşyalara nesne olmasından fazla bir anlam yüklememek lazım. Bunun dışında faber castell 9715 tavsiye ederim.
Hocam bir kaleme günde 5 kere uç takıyorum. Uçlarımın içinden geçiyor. İhtiyacım olan bir şey. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Bu arada sormamda sakınca yoksa sınava ne manasıyla gireceksiniz merak ettim .
Nasıl yani ? Demek istediğinizi anlayamadım.

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Alperen ŞAHİN
internette ösymnin sınav kalemleri satılıyor. ben yks yılımda onları kullanmıştım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram