Admin benim yani bilgisayarda tek hesap var. Başka programları kuruyor tek bunu kurmuyor. Daha önce kuruyordu. Nasıl emin olacağım admin olduğumdan.Öncelikle Adminsator kullanıcı olup olmadığınızı kontrol edin.
Bilgisayarınızı Malwarebytes ile tarayın.
Bu işe yaramadı.sağ tıkla özellikler de sonra güvenliğe gel düzenleye bas alttaki bütün izinleri ver olmazsa ekleye bas gelişmişe bas şimdi bula bas seçili olacaktır sonra tamam de yine izinleri ver
Bunu deneyecektim ama çok zahmetli geldi son çare olarak deneyeceğim sağol.Dener misin abi? Microsoft Support'ta buldum.
- Başlat menüsünü sağ tıklatınız.
- Komut İstemi'ni (Yönetici) seçin ve şunu yazınız: net user administrator /active: yes Enter'a basınız.
- Komut İstemi'ni kapatınız ve hesabınızdan çıkış yapınız.
- Ekranın sol altında Yönetici hesabını göreceksiniz.
- Oturum açınız.
- Yükleyemediğiniz veya daha önce çalıştıramadığınız .exe dosyasını veya uygulamayı bulunuz.
- "Bir yönetici bu programın çalıştırılmasını engelledi" hatası başarıyla giderilecektir, Yönetici hesabından çıkış yapınız ve orijinal hesapta oturum açınız.
- Son olarak, Komut İstemi'ni tekrar açınız ve gizli Yönetici hesabını devre dışı bırakmak için net user administrator /active: no komutunu yazınız
Denetim masası/Kullanıcı hesapları/Kullanıcı hesapları bölümünden bakabilirsin.Admin benim yani bilgisayarda tek hesap var. Başka programları kuruyor tek bunu kurmuyor. Daha önce kuruyordu. Nasıl emin olacağım admin olduğumdan.
Adres belli yer belli, erkek adam Kamina abimle 1v1 giderAdresin gözüküyor fotoğrafı düzenlemeni öneririm.
200.000 nüfuslu mahalleden beni bulacaklarını sanmam. Zaten forumdakiler nerede yaşadığımı biliyor.Adresin gözüküyor fotoğrafı düzenlemeni öneririm.
Evim de hastaneye 500 mt falan iyi olur yakın hemAdres belli yer belli, erkek adam Kamina abimle 1v1 gider![]()
Hastane masraflarını kamina abim karşılayacak
![]()
E ben şimdi o hastaneye 500mtdeki bütün sokakların listesini çıkarmadım mı?200.000 nüfuslu mahalleden beni bulacaklarını sanmam. Zaten forumdakiler nerede yaşadığımı biliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evim de hastaneye 500 mt falan iyi olur yakın hem![]()
Böyle çıkıyor.Denetim masası/Kullanıcı hesapları/Kullanıcı hesapları bölümünden bakabilirsin.
Gel misafirim ol kardeşim başım gözüm üstüne.E ben şimdi o hastaneye 500mtdeki bütün sokakların listesini çıkarmadım mı?
Tamamdır, Adminstrator sizsiniz.Böyle çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle