Neler Yeni

Bira kokusu kaç saatte geçer ?

Emrez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eymen Zümrütel
Arkadaşlar ailem yaklaşık 13-14 saat evde olmıcaklar , ilk defa alkol alıcam , bira içicem ama bira kokusu onlar gelene kadar evden gider mi gitmez mi diye şüphe ediyorum , hatta bilerek balkonda içicem sonra diş fırçalama sakız vs. yemek de yerim koku eve yayılır mı hatta duşta alıcam sizce belli olur mu ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
Arkadaşlar ailem yaklaşık 13-14 saat evde olmıcaklar , ilk defa alkol alıcam , bira içicem ama bira kokusu onlar gelene kadar evden gider mi gitmez mi diye şüphe ediyorum , hatta bilerek balkonda içicem sonra diş fırçalama sakız vs. yemek de yerim koku eve yayılır mı hatta duşta alıcam sizce belli olur mu ?
dostum hiç içmesen içmenin sebebi ne ki yargılamak gibi olmasın kendi kararın tabii ki

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
hiç :) öyle denicem bir sebebi yok
sebepsiz yere günaha giricem diyorsanız (tabi müslümansanız) sizin kararınız ben müslümanlık görevim olarak sizi uyarayım da gerisi sizde

Emrez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eymen Zümrütel
sebepsiz yere günaha giricem diyorsanız (tabi müslümansanız) sizin kararınız ben müslümanlık görevim olarak sizi uyarayım da gerisi sizde
evet müslümanım ama muhtemelen birdahaki içişim agalarla toplanırsak felan o zaman olur özellikle kendim içmem bu sefer ki tecrübe olcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ohh iç dostum yarasın. Yalnız sarhoş olmak istiyorsan bira zor sarhoş yapar haberin olsun.
sarhoş olmak değil amacım ama yinede sorayım 3 tane 50 lik miller ile çakır olurmuyum

Erda Yıldırım

80+ Gold
lan amcamlar bana viski içirince ölüyordum
(buda böyle bi hikaye agalar)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
sarhoş olmak değil amacım ama yinede sorayım 3 tane 50 lik miller ile çakır olurmuyum
Büyük ihtimalle olmazsın. Alkol oranı %5. Çok az. Onun yerine 3 tane volim alsan var ya kafaya diksen fena kafa yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,424
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac
Top Bottom