içme boşver daha fazla paranı harcama kardeşim, tadını öğrendin ve kötü olduğunu anladın bırak içmeMerhaba, geçen hafta ilk biramı içtim malt kutu sarı Tuborg bildiğiniz ekşi maya gibiydi hatta ekşi mayaydı tadı ilk içişimde tükürdüm içemedim az zorladım öğürdüm midem bulanmaya başladı yarıda bıraktım attım birayı, çevremden gelen tavsiyelerle bugün 1 cips 1 kutu Carlsberg aldım yine aynı tadı verdi midemi bulandırdı biranın tek bir yanı oldu bende uykumu getirdi içerken bune lan diyorsunuz içtikten 1 saat sonra tekrar içmek istiyorsunuz. Gerçekten bağımlılık böyle mi oluşuyor biranın tadı çok kötü tadını merak edenler, bu meyve suyu gibi değil direkt mide bulandırıyor acımsı ekşi maya.
TAMAMHayır da anlamadığım nokta adam içedebilir içmeyedebilir kendi özgür iradesine kalmış yani insanlar karışmamalı, çocuk denemek istemiş denemiş kim bilir babası mı içti arkadaşı mı içti merak etti
Mesaj otomatik birleştirildi:
demek ki bira içecek kadar olgunlaşamamışsın daha başkasının hayatına karışmayın bence
zamanla tada alışırsın ama alkolün kötü bir alışkanlık olduğunu unutma, bunu sadece din ve ahlak bakımından değil, sağlık ve davranış açımından söylüyorum, ileride bir çok probleminin başını çekebilir.Merhaba, geçen hafta ilk biramı içtim malt kutu sarı Tuborg bildiğiniz ekşi maya gibiydi hatta ekşi mayaydı tadı ilk içişimde tükürdüm içemedim az zorladım öğürdüm midem bulanmaya başladı yarıda bıraktım attım birayı, çevremden gelen tavsiyelerle bugün 1 cips 1 kutu Carlsberg aldım yine aynı tadı verdi midemi bulandırdı biranın tek bir yanı oldu bende uykumu getirdi içerken bune lan diyorsunuz içtikten 1 saat sonra tekrar içmek istiyorsunuz. Gerçekten bağımlılık böyle mi oluşuyor biranın tadı çok kötü tadını merak edenler, bu meyve suyu gibi değil direkt mide bulandırıyor acımsı ekşi maya.
biradan ne olcakki allah aşkına sigara uyuşturucudan uzak dur yeter bağımlı büyük bir çoğunlğu zaten bipolar flnzamanla tada alışırsın ama alkolün kötü bir alışkanlık olduğunu unutma, bunu sadece din ve ahlak bakımından değil, sağlık ve davranış açımından söylüyorum, ileride bir çok probleminin başını çekebilir.
doğru sigara biradan da kötü, heryerde sigara içmeye müsait yer bulursun ama birayı her yerde içemezsin ve her zaman içemezsin.biradan ne olcakki allah aşkına sigara uyuşturucudan uzak dur yeter bağımlı büyük bir çoğunlğu zaten bipolar fln
Git kumda oyna kardeşim yaşınız 15 i geçmez insanlara ve tercihlere salça olmayın.TAMAM
Birayi kafa yapmasi icin icmiyorsun herhaldetadı için içmiyorum
Kırmızı tuborg içen gurme mi gördün alpercimBirayi kafa yapmasi icin icmiyorsun herhalde
Biradan kac tane iceceksinde sarhos edecek sohbet muhabbet ortami harici bira icmem eee ucuz diyorsan daha ucuza sarhos olma yontemleride var al 1lt kopek olduren sarap bi doritos cubun dik kafayaKırmızı tuborg içen gurme mi gördün alpercim
fiyat bakımından öyle tabi eskiden para bulunca viski votka takılıyorduk şimdi bira içeceğiz.Biradan kac tane iceceksinde sarhos edecek sohbet muhabbet ortami harici bira icmem eee ucuz diyorsan daha ucuza sarhos olma yontemleride var al 1lt kopek olduren sarap bi doritos cubun dik kafaya
birçok nedenle içebilirsinBirayi kafa yapmasi icin icmiyorsun herhalde