Neler Yeni

Biranın tadı neden çok kötü?

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ertuğrul
Merhaba, geçen hafta ilk biramı içtim malt kutu sarı Tuborg bildiğiniz ekşi maya gibiydi hatta ekşi mayaydı tadı ilk içişimde tükürdüm içemedim az zorladım öğürdüm midem bulanmaya başladı yarıda bıraktım attım birayı, çevremden gelen tavsiyelerle bugün 1 cips 1 kutu Carlsberg aldım yine aynı tadı verdi midemi bulandırdı biranın tek bir yanı oldu bende uykumu getirdi içerken bune lan diyorsunuz içtikten 1 saat sonra tekrar içmek istiyorsunuz. Gerçekten bağımlılık böyle mi oluşuyor biranın tadı çok kötü tadını merak edenler, bu meyve suyu gibi değil direkt mide bulandırıyor acımsı ekşi maya.
içme boşver daha fazla paranı harcama kardeşim, tadını öğrendin ve kötü olduğunu anladın bırak içme

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Ege
Hayır da anlamadığım nokta adam içedebilir içmeyedebilir kendi özgür iradesine kalmış yani insanlar karışmamalı, çocuk denemek istemiş denemiş kim bilir babası mı içti arkadaşı mı içti merak etti
Mesaj otomatik birleştirildi:

demek ki bira içecek kadar olgunlaşamamışsın daha başkasının hayatına karışmayın bence
TAMAM

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Merhaba, geçen hafta ilk biramı içtim malt kutu sarı Tuborg bildiğiniz ekşi maya gibiydi hatta ekşi mayaydı tadı ilk içişimde tükürdüm içemedim az zorladım öğürdüm midem bulanmaya başladı yarıda bıraktım attım birayı, çevremden gelen tavsiyelerle bugün 1 cips 1 kutu Carlsberg aldım yine aynı tadı verdi midemi bulandırdı biranın tek bir yanı oldu bende uykumu getirdi içerken bune lan diyorsunuz içtikten 1 saat sonra tekrar içmek istiyorsunuz. Gerçekten bağımlılık böyle mi oluşuyor biranın tadı çok kötü tadını merak edenler, bu meyve suyu gibi değil direkt mide bulandırıyor acımsı ekşi maya.
zamanla tada alışırsın ama alkolün kötü bir alışkanlık olduğunu unutma, bunu sadece din ve ahlak bakımından değil, sağlık ve davranış açımından söylüyorum, ileride bir çok probleminin başını çekebilir.

zamanla tada alışırsın ama alkolün kötü bir alışkanlık olduğunu unutma, bunu sadece din ve ahlak bakımından değil, sağlık ve davranış açımından söylüyorum, ileride bir çok probleminin başını çekebilir.
biradan ne olcakki allah aşkına sigara uyuşturucudan uzak dur yeter bağımlı büyük bir çoğunlğu zaten bipolar fln

ekrem imaro

80+ Bronze
yüksek alkollü şeyler denedikten sonra bira su gibi geliyor. tavsiyem biranın yanında tatlı şeyler ye.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,131
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,131
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Kırmızı tuborg içen gurme mi gördün alpercim
Biradan kac tane iceceksinde sarhos edecek sohbet muhabbet ortami harici bira icmem eee ucuz diyorsan daha ucuza sarhos olma yontemleride var al 1lt kopek olduren sarap bi doritos cubun dik kafaya

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Biradan kac tane iceceksinde sarhos edecek sohbet muhabbet ortami harici bira icmem eee ucuz diyorsan daha ucuza sarhos olma yontemleride var al 1lt kopek olduren sarap bi doritos cubun dik kafaya
fiyat bakımından öyle tabi eskiden para bulunca viski votka takılıyorduk şimdi bira içeceğiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,180
Üyeler
169,084
Son üye
yapatience
Top Bottom