Neler Yeni

Biraz sohbet edelim ve okullar açılırmı?

Aware

80+ Silver
8 yıl ilk-orta okul oku. LGS gir Lise kazan, YKS gir, kazanamadın. Tekrar gir Üniversite kazan, 1 yıl hazırlık oku 1 yıl da sınıf tekrarı yaptıktan ve sayısız sınavdan sonra 25 yaşına gel. KPSS gir, olmadı. Tekrar gir, iyi puan al ve 27 yaşına gel. 30'a kadar atanmayı bekledikten sonra asgari ücretin biraz üzerinde maaş ile atan.

Değer mi?
Düzgün bir yer kazanırsan aç kalmazsın evvel Allah

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Açılmaz açılsada aşısızlar yüzünden vakalar arttı diye 2 hafta sonra kapatırlar belkide hiç eğitim görmeden sınavları yaparlar ama her türlü kapatırlar bu virüs elinde sonunda bitecek ya 1 sene ya 2 ya 10 bilemeyiz ama okullar açılacak ama bir anda açıldığında herkesin tavırlarının değişeceğine herkesin asosyal olacağına eminim

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Açılması zor vakalar zaten artıyor üstte bahsettiğim gibi olur sağlık bakanı açıkladı yeni böyle giderse okul açılmaz diye

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba arkadaşlar bu gün uzun zamandan sonra şehir merkezine indim ve ne göreyim çok kalabalık ve bir an korkum çünkü insan içine çıkamaya çok utanıyorum ve okullar açılırsa çıkmak zorunda kalıcağım neyse konu burdan açılmış olsun sizce okullar açılırmı?
Açsınlar artık gına geldi. Acmazlarsa okulun bahçesine çadır kurarım yine giderim yeter.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
@Doğuhan agam neden kızgın atıyorsun ki?
''Umarım açarlar çünkü uzaktan eğitimden yeteri kadar verim alamadık.1 yıl daha böyle sürerse LGS ve YKS'ye girecekler için hiç iyi olmaz.''
Belki biliyorsundur YKS açıklandı.Herkes evde çalışır diye sınavı ona göre hazırlamışlar.Oldukça zor.
Bu yıl 1 Milyona yakın kişi baraj altında kaldı.Sıralamalar zaten bir garip.
Umulur ki aşılama eylülde yeterli seviyede olur ve biz bu virüsten kurtulup normal hayatımıza döneriz.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Umarım açılır artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular