Erişim izni verir misin? https://www.technopat.net/sosyal/blog/google-driveda-herkese-acik-dosya-nasil-paylasilir.3841/- kmode exception not handled
- memory management
- kernel security check failure
- system service exception
video izlerken oyun oynarken mavi ekran alıyorum üstte yazdığım hata kodları geliyor minidump dosyam bilgi sahibi olan var mı
RAM'lerinden en az birinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Şuan zaten 2133 MHz de çalışıyorlar. Yanlışım yoksa sende bu bellekler CMK8GX4M1A2400C16 var. RAM'leri teker teker sisteme takıp mavi ekran yiyip yemeyeceğini kontrol eder misin? En kısa zamanda bellekleri değiştir hocam.minidump.rar
drive.google.com
bir tane ram takılı 8gb 2400mhz'lık kırmızısı , teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz içinRAM'lerinden en az birinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Şuan zaten 2133 MHz de çalışıyorlar. Yanlışım yoksa sende bu bellekler CMK8GX4M1A2400C16 var. RAM'leri teker teker sisteme takıp mavi ekran yiyip yemeyeceğini kontrol eder misin? En kısa zamanda bellekleri değiştir hocam.
Önemli değil hocam. Dediğim gibi en kısa zamanda 3200 MHz CL16 ya da 3600 MHz CL18 (paran varsa 3600 MHz CL16) RAM almaya çalış.bir tane ram takılı 8gb 2400mhz'lık kırmızısı , teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için