Neler Yeni

BİRDEN BIRE PC KAPANDİ ÇALİŞMIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ugur baytürk
Oncelikle selam beyler aksam vakitlerinde pc ile ugrasirken birden bire pc kapandı biraz kurcalayınca arızanın ekran kartında olduğunu tespit ettim ekran kartı çıkartip pc calistirdigimda pc calisti taktigimda calısmadı yanıp yanmadığından emin degilim bir koku flnda gelmedi ekran kartı rx5500 xt nedeni nedir
Dipnot: ekran kartini slot yerine sadece takip bağlatinsini yapmadan calisiyor ama pin takip çalıstırdigimda çalismiyor

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Yunus
Ekran kartı arızalı derken darbe veya yanık gibisinden bir şey mi gördün?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ugur baytürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı arızalı derken darbe veya yanık gibisinden bir şey mi gördün?
Hayir knk ekran kartı darbe veya yanık görmedım bide kokuda fln almadım ekran kartınıni takip pin skotwni takinca kasa calısmiyor

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Volkan
Oncelikle selam beyler aksam vakitlerinde pc ile ugrasirken birden bire pc kapandı biraz kurcalayınca arızanın ekran kartında olduğunu tespit ettim ekran kartı çıkartip pc calistirdigimda pc calisti taktigimda calısmadı yanıp yanmadığından emin degilim bir koku flnda gelmedi ekran kartı rx5500 xt nedeni nedir
Dipnot: ekran kartini slot yerine sadece takip bağlatinsini yapmadan calisiyor ama pin takip çalıstırdigimda çalismiyor
PSU Markası nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
görüntüyü anakart üzerinde hdmi veya dp portu varsa oradan alıp ekran kartı takılıyken probleme yazılımsal olarak baksana bi.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ugur baytürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüntüyü anakart üzerinde hdmi veya dp portu varsa oradan alıp ekran kartı takılıyken probleme yazılımsal olarak baksana bi.
Abi kabloyu anakarta takinca göruntu alamiyorum islemciden kaynakli bu durum mu islemci ryzen 5 5500 anakart a520m k v2

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
Abi kabloyu anakarta takinca göruntu alamiyorum islemciden kaynakli bu durum mu islemci ryzen 5 5500 anakart a520m k v2
Anakarta bağlıyorsan görüntü işlemciden gelir işlemciyi kullanarak görüntü vermeye çalışır. Soketin bozulacağını sanmıyorum çünkü çok kullanılan bir soket değil. Bu bilgilerle sorunu anlayamadım hocam maalesef. En başta ekran kartını çıkartınca çalıştı demişsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ugur baytürk
Anakarta bağlıyorsan görüntü işlemciden gelir işlemciyi kullanarak görüntü vermeye çalışır. Soketin bozulacağını sanmıyorum çünkü çok kullanılan bir soket değil. Bu bilgilerle sorunu anlayamadım hocam maalesef. En başta ekran kartını çıkartınca çalıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakarta bağlıyorsan görüntü işlemciden gelir işlemciyi kullanarak görüntü vermeye çalışır. Soketin bozulacağını sanmıyorum çünkü çok kullanılan bir soket değil. Bu bilgilerle sorunu anlayamadım hocam maalesef. En başta ekran kartını çıkartınca çalıştı demişsin.
Hocam simdi ekrqn kartınin pcı-e kablosunun baglantisini yapip yerine takip kasanin guc tusuna basinca calismiyor ama kart takiliylen pcı-e kablosu bağlı degilken kasa calisiyor ana sorunum bu abi psu prisby 600w

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,459
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom