Biri ile iliski yasadığımız halde dini konulara önem göstermek etikmi sizce?

Reaksiyon skoru
193
Dusunuyorumda bir kız ile iliski iliskiye girdin artık eskisi gibi olmayacak zaten, ve oruç namaz vb. Seyleri yapmaya gerek duyarmıydıniz yani sonuç olarak c1henneme girecez (savas cıkip sehit olmazsak eğer)
Yaşa hayatını yaşabildiğin kadar derdim kendime yani ztn onun affı yok rahat rahat sosyalles hayatını yaşa derdim. Siz ne dusunuyorsunuz?

Çok tuhaf hayat görüşleriniz var. Hangi yanlışlara cevap vereceğini şaşırıyor insan. Bu kafaya nasıl geliyorsunuz anlamak mümkün değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: uby_
Çok tuhaf hayat görüşleriniz var. Hangi yanlışlara cevap vereceğini şaşırıyor insan. Bu kafaya nasıl geliyorsunuz anlamak mümkün değil.
EVden disari cikmak istiyorum kimse yok 18 yasindayim yaklasik 12 yasimdan beridir ayni durumdayım 2 yıl ilac kullandim az cok iyi oldum ama sosyallesemedigim icin düzen kurulmuyor ilac kullansam belki kafam yine temizlenir bilemiyorum

cok dine bagli biri degilim ama bildigim kadariyla insanlar cehennemde cezalarini cekip cennete gider boyle gunahlar sonsuz cehennemlik degil

EVden disari cikmak istiyorum kimse yok 18 yasindayim yaklasik 12 yasimdan beridir ayni durumdayım 2 yıl ilac kullandim az cok iyi oldum ama sosyallesemedigim icin düzen kurulmuyor ilac kullansam belki kafam yine temizlenir bilemiyorum
En başta sosyalleşmenin düzüşmek olmadığını bilmen gerekiyor. Yani rahat rahat arkadaşlarınla kafede takılabilir, sinemaya gidebilir, halısahada maç yapabilir ya da FIFA'da kapışabilirsiniz. Bunları yaptınız diye kimse sizi cehennemde kazığa oturtmaz.

aga gel seni ben tedavi ederim lol indir akşama girelim tüm dertlerine çözüm

Dusunuyorumda bir kız ile iliski iliskiye girdin artık eskisi gibi olmayacak zaten, ve oruç namaz vb. Seyleri yapmaya gerek duyarmıydıniz yani sonuç olarak c1henneme girecez (savas cıkip sehit olmazsak eğer)
Yaşa hayatını yaşabildiğin kadar derdim kendime yani ztn onun affı yok rahat rahat sosyalles hayatını yaşa derdim. Siz ne dusunuyorsunuz?
İlişkiye girince kesin cehenneme gireceksin diye bir şey yokki doğal bir şey her insan yapıyor bunu yada ben yanlış anladim dediğini

Knk öyle bı zihniyet yok bidefa her günahın afı var bazıları hariç bu bence ilişkiye girmek için bu bahane yada girdikten sonra bunları düşünmemen için bı bahane müslümansan ve yaptıysan töbe et ve bida yapma yapmadıysan yapma yaptıysanda ceheneme gidecen diye bişey yok kendine tövbeni et günahtan uzak dur emin ol okadar yapıp yapıp müslümanım diyen varki bunu yaptıktan sonra farkında olman bide bişeydir inanıyosan cehennem tek bir yer değil büdürü katı her günah farklı bı azap 1 çekirdeğe 5 ödedim 5 çekirdeğede 5 ödemicen

amel defteri kapanır reis

temas olmassa sorun yok diye biliyorum iliskide kötü göz olmassa cehenneme giriceğinide kimse bilemez her günah affolur ne kadar emin konusuyon anlamadım ama diğer tarafta yasıyacagımızı dusunuyoruz zaten en iyi yaşamı ondan yapmıyoruz

Ne tuhaf insanlar var hayretle okuyorum yazılanları.

Geri