Neler Yeni

biri özel numaradan arayıp devletten uyarı yapıyorum dedi yardım edin!!!

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Ekler

• 3825797_o7bc2.jpg
    3825797_o7bc2.jpg
    267.1 KB · Hit: 28
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    53 KB · Hit: 21

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Ekler

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    53 KB · Hit: 21

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Bir daha ararsa görüşmenin kaydını aldım 500 kağıt gönder yoksa polise giderim de

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
+18 sitelere girdiğim için tırstım .d
Adamla dalga geçicektim ancak zamanında bu sitelere girişin tr de yasaklandığını ve cezasının olduğu haberi kafamda dönüp dolaştığı için tam emin olmak istedim,vede adam çok belli etse bile insan sövsemmi,acaba ciddi olabilirmi?? diye şüpheleniyor.
hayırlı geceler.
Trdeki siteler neyine yetmiyor kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve dolandırıcıdır , vpn kullanmak yasaldır problem teşkil etmez.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
+18 sitelere girdiğim için tırstım .d
Adamla dalga geçicektim ancak zamanında bu sitelere girişin tr de yasaklandığını ve cezasının olduğu haberi kafamda dönüp dolaştığı için tam emin olmak istedim,vede adam çok belli etse bile insan sövsemmi,acaba ciddi olabilirmi?? diye şüpheleniyor.
hayırlı geceler.
Devlet özel numaradan aramaz bunu öğrendiniz artık daha kandıramazlar sizi.

Kıvanchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kıvanç
Dolandırıcı, devlet seni arayıp para istemez sen gidip ödersin
şöyle bi olayda var adam düzgün konuşamıyordu bende oyundaydım ne dediği anlayamıyordum +18sitelere girmişsiniz biliyorsunuz bu yasak diyormuş ben bunu 5kere fln tekrarlattım adamda yılmadan söyledi o an ciddimi lan acaba? diyip oyuna alt+f4 çektim, dalga modundan çıktım. işte biz bilgilendirme yapıyoruz akşam zaten tebligat gelicek dediği içinde dolanadırıcımı? devletmi? emin olamadım. zaten şuraya para gönderin vs vs dese dalga modundan çıkmayıp konuyu kaale bile almazdım neyse arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
herkese merhaba bugün biri beni özel numaradan aradı ve bana +18sitelere izinsiz girdiğimi ve 750tl cezam olduğunu söyledi sesi net olmayan tekinsiz bir insandı. internetten araştırma yaptım bu siteler türkiyede yasaklanmış ancak vpn ile girilebiliyormuş ayrıca araştırmam sonucu bunun bi para cezası fln yokmuş. dostlar içim içimi yiyor 750tl ceza ayrı mevzu cezayı yeme sebebim ayrı mevzu. arayan adamın dolandırıcı olduğunu sanmıştım işi dalgaya vuruyordum ancak kapatmadan önce mesaj olarakda bilgilendirilceksiniz dedi bu beni korkuttu. yani scam olma ihtimali yüksek olsada insan korkuyor. tek istediğim içimi rahatlatabilcek birkaç mesaj, yoksa gece rahat uyuyamıycam gibi...
Polise şikayet et numarasını da bulurlar

Kıvanchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kıvanç
Polise şikayet et numarasını da bulurlar
Olay üzerinden baya bi zaman geçti zaten sokağa çıkma yasağı fln derken hiç uğraşasım yok. bidaha böyle bi insana denk gelirsem kesinlikle şikayet edicem.

Top Bottom