Neler Yeni

Birikim Hesabı Hangi Bankadan Açılmalı

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Merhaba arkadaşlar birikim hesabı açacağım ama hangi banka ile çalışmam gerektiğini tam olarak bilemedim. Ziraat bankasını düşünüyordum herhangi bir önerisi vb olan var mı acaba?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Enpara olabilir ama faiz oranlarına bakabilirsin tüm bankaların

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Öncelikle aktifbank nkolay gibi yerlerden uzak durun. 2005 bankalar düzenleme kurulunun sözleşmesine dahil bankalardan herhangi birine birikim hesabı için verilen mevduat değerlerinde herhangi bir sözleşmeli bitiş tarihi belirtmemiş süresiz olarak aynı vadeyle aynı faizi veren herhangi bir bankada hesap açabilirsiniz.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle aktifbank nkolay gibi yerlerden uzak durun. 2005 bankalar düzenleme kurulunun sözleşmesine dahil bankalardan herhangi birine birikim hesabı için verilen mevduat değerlerinde herhangi bir sözleşmeli bitiş tarihi belirtmemiş süresiz olarak aynı vadeyle aynı faizi veren herhangi bir bankada hesap açabilirsiniz.
Anladım peki ziraat bankasına kıyasla bu daha iyi diyebileceğiniz bir banka var mıdır acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enpara olabilir ama faiz oranlarına bakabilirsin tüm bankaların
Enparayı bir kaç kişiden daha duydum. Sizce aralarında en tercih edilesi olan hangisi acaba.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladım peki ziraat bankasına kıyasla bu daha iyi diyebileceğiniz bir banka var mıdır acaba?

Enparayı bir kaç kişiden daha duydum. Sizce aralarında en tercih edilesi olan hangisi acaba.
Enpara.

donanimci98

80+ Bronze
ziraat katılım olabilir. işbankası da olur. enparanın ücretsiz havale eft den başka bir olayı yok.

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ziraat katılım olabilir. işbankası da olur. enparanın ücretsiz havale eft den başka bir olayı yok.
Birikim hesabında havaleye eft'ye ihtiyacımın olacağını sanmıyorum çünkü amaç dokunmadan birikim yapmak zaten birikim hesabı haricinde garanti bankası müşterisiyim.

Sebebi nedir acaba avantajları nedir

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Arda Akel
Halkbank kullanıyorum kaç yıldır, güzel ve güvenilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,207
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom