Neler Yeni

Birini hep düşünüyorum

Hymuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alpcan duran
3-4 ay önce bi olay olmuştu ve hala aklımdan çıkmıyor o kişiler nasıl unutabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Buğra Aykaç
Ne olayı oldu anlatabilir misin merak ettim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Olaya göre çok değişir, tam olarak olayı söylemene gerek yok ama ne tarz bir şey en azından onu söyle.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Unutamazsın

Hymuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alpcan duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne olayı oldu anlatabilir misin merak ettim
Benim eski bi arkadaşım vardı konuşmuyoduk gel konuşalım takılalım vs yazdı bende 2-3 gün takıldım onun arkadaşlarıda serseri çocuklar bi akiam beni aradılar yok teke tek gel falan diye konuştular bende hepsiyle iletişimimi kestim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olaya göre çok değişir, tam olarak olayı söylemene gerek yok ama ne tarz bir şey en azından onu söyle.
.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
...
Benim eski bi arkadaşım vardı konuşmuyoduk gel konuşalım takılalım vs yazdı bende 2-3 gün takıldım onun arkadaşlarıda serseri çocuklar bi akiam beni aradılar yok teke tek gel falan diye konuştular bende hepsiyle iletişimimi kestim
Eski arkadaşınıza mesaj yazın. Ne oldu bıraktın bizi falan, derse sizde dersiniz az kafa toplamak istedim falan. Eğer, kişiliği düzgün bir insansa, arkadaşınıza söylersiniz. Pek sevmedim onları, diye.

Hymuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alpcan duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski arkadaşınıza mesaj yazın. Ne oldu bıraktın bizi falan, derse sizde dersiniz az kafa toplamak istedim falan. Eğer, kişiliği düzgün bir insansa, arkadaşınıza söylersiniz. Pek sevmedim onları, diye.
Yok benim numaramı istemişler o vermiş zaten eski arkadaşım yani zaten yanında bı... Fln da taşıyor anlamışsındır umarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
...
Yok benim numaramı istemişler o vermiş zaten eski arkadaşım yani zaten yanında bı... Fln da taşıyor anlamışsındır umarım
O zaman, şu an güvende olduğunuza sevinin. "Onlar kendi yoluna ben kendi yoluma" deyin. Düşünmeniz normal düşünmeyi azaltın yeter. Bir süre sonra zaten çok etkilenmezsiniz.

Hymuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alpcan duran
O zaman, şu an güvende olduğunuza sevinin. "Onlar kendi yoluna ben kendi yoluma" deyin. Düşünmeniz normal düşünmeyi azaltın yeter. Bir süre sonra zaten çok etkilenmezsiniz.
Bugün beni bi numara işletmeye çalıştı sesini değiştirip kapatım engelledim tahminimce onlardır ztn yakında oturduğumuz yerden taşınıcağız zamanla unuturum değilmi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bugün beni bi numara işletmeye çalıştı sesini değiştirip kapatım engelledim tahminimce onlardır ztn yakında oturduğumuz yerden taşınıcağız zamanla unuturum değilmi
Unutmasan bile çok büyük bir olay değilmiş zaten. Tecrübe olur sana da çok takma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
...
Travma olmamışsa, kafanızda silikleşir. Kesinlikle unutursunuz diyemem ama umuyorum ki en güvenilir şekilde sonuca ulaşır ve sizinde ileride gülerek anlatacağınız bir durum olarak kalır. Şimdiden yeni eviniz hayırlı olsun.

Top Bottom