Benim eski bi arkadaşım vardı konuşmuyoduk gel konuşalım takılalım vs yazdı bende 2-3 gün takıldım onun arkadaşlarıda serseri çocuklar bi akiam beni aradılar yok teke tek gel falan diye konuştular bende hepsiyle iletişimimi kestimNe olayı oldu anlatabilir misin merak ettim
.Olaya göre çok değişir, tam olarak olayı söylemene gerek yok ama ne tarz bir şey en azından onu söyle.
Eski arkadaşınıza mesaj yazın. Ne oldu bıraktın bizi falan, derse sizde dersiniz az kafa toplamak istedim falan. Eğer, kişiliği düzgün bir insansa, arkadaşınıza söylersiniz. Pek sevmedim onları, diye.Benim eski bi arkadaşım vardı konuşmuyoduk gel konuşalım takılalım vs yazdı bende 2-3 gün takıldım onun arkadaşlarıda serseri çocuklar bi akiam beni aradılar yok teke tek gel falan diye konuştular bende hepsiyle iletişimimi kestim
Yok benim numaramı istemişler o vermiş zaten eski arkadaşım yani zaten yanında bı... Fln da taşıyor anlamışsındır umarımEski arkadaşınıza mesaj yazın. Ne oldu bıraktın bizi falan, derse sizde dersiniz az kafa toplamak istedim falan. Eğer, kişiliği düzgün bir insansa, arkadaşınıza söylersiniz. Pek sevmedim onları, diye.
O zaman, şu an güvende olduğunuza sevinin. "Onlar kendi yoluna ben kendi yoluma" deyin. Düşünmeniz normal düşünmeyi azaltın yeter. Bir süre sonra zaten çok etkilenmezsiniz.Yok benim numaramı istemişler o vermiş zaten eski arkadaşım yani zaten yanında bı... Fln da taşıyor anlamışsındır umarım
Bugün beni bi numara işletmeye çalıştı sesini değiştirip kapatım engelledim tahminimce onlardır ztn yakında oturduğumuz yerden taşınıcağız zamanla unuturum değilmiO zaman, şu an güvende olduğunuza sevinin. "Onlar kendi yoluna ben kendi yoluma" deyin. Düşünmeniz normal düşünmeyi azaltın yeter. Bir süre sonra zaten çok etkilenmezsiniz.
Unutmasan bile çok büyük bir olay değilmiş zaten. Tecrübe olur sana da çok takma.Bugün beni bi numara işletmeye çalıştı sesini değiştirip kapatım engelledim tahminimce onlardır ztn yakında oturduğumuz yerden taşınıcağız zamanla unuturum değilmi
Travma olmamışsa, kafanızda silikleşir. Kesinlikle unutursunuz diyemem ama umuyorum ki en güvenilir şekilde sonuca ulaşır ve sizinde ileride gülerek anlatacağınız bir durum olarak kalır. Şimdiden yeni eviniz hayırlı olsun.Bugün beni bi numara işletmeye çalıştı sesini değiştirip kapatım engelledim tahminimce onlardır ztn yakında oturduğumuz yerden taşınıcağız zamanla unuturum değilmi