Ergenlik hataları

14-15 den bahsediyorsunuz yahu o kadar abartmayin herkesin hatalari olur, kendiniz de diyorsunuz ''ben bilmeden yaptim'' diye sizin tek yapmaniz gereken bu hatadan ders almak... onun icin de zaten ''idrak edip bir daha tekrarlamadım'' demissiniz bence bu kadar kafaya takmayin
Evet ama 5 sene sonra bunun bir anda ortaya cikma ihtimali yordu internet üzerinden 2 dklik hata bir şey olacağını da düşünmüyorum ama yine de kötü hissettirdi bir anda uzun süredir de unutmuştum oysa ki

Evet ama 5 sene sonra bunun bir anda ortaya cikma ihtimali yordu internet üzerinden 2 dklik hata bir şey olacağını da düşünmüyorum ama yine de kötü hissettirdi bir anda uzun süredir de unutmuştum oysa ki
omeglede falan mı bi hata yaptınız acaba çocukken.

omeglede falan mı bi hata yaptınız acaba çocukken.
Omegle değil Hocam birseyler yazıp girdim ama içeriğin öyle bir şey olduğunu bilmiyordum aslında reşit biri çok kolay anlar ne olduğunu ama ben reşit değildim ve kavrayamamıstim o zamanlar bilinçli biri de değildim dediğim gibi 15 yaşında falandım

Son düzenleme:
Omegle değil Hocam birseyler yazıp girdim ama içeriğin öyle bir şey olduğunu bilmiyordum aslında reşit biri çok kolay anlar ne olduğunu ama ben reşit değildim ve kavrayamamıstim o zamanlar bilinçli biri de değildim dediğim gibi 15 yaşında falandım
Anlatın hocam kimse sizi burada tanımıyor nasıl olsa içiniz rahatlar en azından.

müneccim değiliz biz aga zaten dediğin gibi boşa açmışsın konuyu

Allah bile düşünceyle günah olur demezken sen niye takıyorsun. Yapmamışsın sonuçta. Ne yaşadında takıyorsun bu kadar?

+18 film mi izledin ne yaptın abi boşver takma

Herkesin böyle bir hikayesi vardır emin ol ama kimse kimseye söylemez fazla takılma normaldir
Hocam şöyle söyleyeyim yakın zamanda biri bir foruma bir şey yazmış 3 sene önce yaptığı bir hata yüzünden başı derde girmiş tabi o kişi daha kötü bir şey yapmış ama bende acaba benim de başıma bir şey gelir mi 5 sene sonra birden bir şey olur mu gibisinden tribe girdim çok kötü hissettim kendimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri