Neler Yeni

Birisi ısrarla spotify'ımı çalmaya çalışıyor

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Birisi var tam bir haftadır spotify'ıma giriş yapmaya çalışıyor şifre yenileme falan gönderiyor? Ne yapmalıyım çalabilir mi?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,963
İsim
Mert Metshi
Hayır çalamaz şifreni zor bir şey yap

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Benim spotify hesabıma bir kere birisi girmişti yunanca şarkılar açıyordu bende fuck you diye bir şarkı açtım adam onu gördü ve çıktı hesaptan sonra da şifreyi değiştirdim zaten :ROFLMAO:

benim yazdığım konuyla alakasız da email ini bildiği sürece şifre değiştirme talebi gönderebilir sana ama bir şey yapamaz

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Multi-Factor-Authentication inaktif ise aktif ediniz. Bu sayede zararlı kullanıcı şifreyi bilse dahi doğrulama ekranında takılacaktır. Ayrıca şifreniz minimum 12 karakter, 1 özel karakter, 1 küçük harf, 1 büyük harf içermelidir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Birisi var tam bir haftadır spotify'ıma giriş yapmaya çalışıyor şifre yenileme falan gönderiyor? Ne yapmalıyım çalabilir mi?
Benim de ubisoft hesabıma birisi Fransadan girmeye çalışıyor hatta dün girmeyi başarmış (şifrem 12 hane 1 büyük 1 küçük vardı)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Multi-Factor-Authentication inaktif ise aktif ediniz. Bu sayede zararlı kullanıcı şifreyi bilse dahi doğrulama ekranında takılacaktır. Ayrıca şifreniz minimum 12 karakter, 1 özel karakter, 1 küçük harf, 1 büyük harf içermelidir.
Bayyya karıştırdım şifreyi
Ama 2FA yok spotify
Benim spotify hesabıma bir kere birisi girmişti yunanca şarkılar açıyordu bende fuck you diye bir şarkı açtım adam onu gördü ve çıktı hesaptan sonra da şifreyi değiştirdim zaten :ROFLMAO:

benim yazdığım konuyla alakasız da email ini bildiği sürece şifre değiştirme talebi gönderebilir sana ama bir şey yapamaz
:D ancak şifre değiştirme gönderiyor.
Hayır çalamaz şifreni zor bir şey yap

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Benimde Messenger'a girmeye çalışıyorlar sürekli telefonuma sms geliyor kafama takmıyorum kullanmadığım için. Eğer mail atabiliyorsan Spotify'a mail at ilgilensinler.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardesim Spotify yardim merkezine bildir tavsiyem.
Nasıl yapacağım?
Benim de ubisoft hesabıma birisi Fransadan girmeye çalışıyor hatta dün girmeyi başarmış (şifrem 12 hane 1 büyük 1 küçük vardı)
Nasıl başarmış*
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde Messenger'a girmeye çalışıyorlar sürekli telefonuma sms geliyor kafama takmıyorum kullanmadığım için. Eğer mail atabiliyorsan Spotify'a mail at ilgilensinler.
Bakacağım hocam

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Nasıl yapacağım?

Nasıl başarmış*
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakacağım hocam
Bas baya girilmiş dün ubisoft destekten mesaj geldi fransa bordeaux şehrinden hesabına giriş yapıldı bu sen misin diye şifre değiştirdim

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Birgün Güçlü Şifre Oluşturmak ile ilgili bir rehber yapabilirmisiniz? @Treyarch

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,932
Üyeler
167,024
Son üye
Arezz
Top Bottom