Benim de ubisoft hesabıma birisi Fransadan girmeye çalışıyor hatta dün girmeyi başarmış (şifrem 12 hane 1 büyük 1 küçük vardı)Birisi var tam bir haftadır spotify'ıma giriş yapmaya çalışıyor şifre yenileme falan gönderiyor? Ne yapmalıyım çalabilir mi?
Bayyya karıştırdım şifreyiMulti-Factor-Authentication inaktif ise aktif ediniz. Bu sayede zararlı kullanıcı şifreyi bilse dahi doğrulama ekranında takılacaktır. Ayrıca şifreniz minimum 12 karakter, 1 özel karakter, 1 küçük harf, 1 büyük harf içermelidir.
ancak şifre değiştirme gönderiyor.Benim spotify hesabıma bir kere birisi girmişti yunanca şarkılar açıyordu bende fuck you diye bir şarkı açtım adam onu gördü ve çıktı hesaptan sonra da şifreyi değiştirdim zaten
benim yazdığım konuyla alakasız da email ini bildiği sürece şifre değiştirme talebi gönderebilir sana ama bir şey yapamaz
Hayır çalamaz şifreni zor bir şey yap
Nasıl yapacağım?Kardesim Spotify yardim merkezine bildir tavsiyem.
Nasıl başarmış*Benim de ubisoft hesabıma birisi Fransadan girmeye çalışıyor hatta dün girmeyi başarmış (şifrem 12 hane 1 büyük 1 küçük vardı)
Bakacağım hocamBenimde Messenger'a girmeye çalışıyorlar sürekli telefonuma sms geliyor kafama takmıyorum kullanmadığım için. Eğer mail atabiliyorsan Spotify'a mail at ilgilensinler.
Bas baya girilmiş dün ubisoft destekten mesaj geldi fransa bordeaux şehrinden hesabına giriş yapıldı bu sen misin diye şifre değiştirdimNasıl yapacağım?
Nasıl başarmış*
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakacağım hocam
Birgün Güçlü Şifre Oluşturmak ile ilgili bir rehber yapabilirmisiniz? @TreyarchMulti-Factor-Authentication inaktif ise aktif ediniz. Bu sayede zararlı kullanıcı şifreyi bilse dahi doğrulama ekranında takılacaktır. Ayrıca şifreniz minimum 12 karakter, 1 özel karakter, 1 küçük harf, 1 büyük harf içermelidir.