Sonra ifade süreç başlıyorSavcılığa yada polis merkezine gidiysn şikayet etmek için
Ekran görüntüsünü göstermene gerek yok sildiyse bile görebiliyorlar. Ama sen nolur nolmaz gösterİnstagramdan biri bana küfür etti. Ekran görüntüsüde aldım. Nasıl dava açıyoruz?
AYNNEN.Kardeşim savcılık yoluyla açarsın ama takılma o densizlere o kadar da harcadığın zamana yazık güzel kardeşim
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunursun elinde kanıt olduğu için Siber Zorbalık olarak dava açılır lakin bence uğraşma derim yaptığın uğraşlara hazırlanacak belgelere dilekçeleri düşününce değmez. Zaten yapan kişi en fazla para cezası alır o da yüksek bir miktar değil senin harcağın daha fazla olur gereksiz yere o vasıfsız insan senin zamanını harcamış olur buna değer diyorsan buyur devam.İnstagramdan biri bana küfür etti. Ekran görüntüsüde aldım. Nasıl dava açıyoruz?
benden kaç tl çıkar? birde o kişi hapis alamıyor mu?Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunursun elinde kanıt olduğu için Siber Zorbalık olarak dava açılır lakin bence uğraşma derim yaptığın uğraşlara hazırlanacak belgelere dilekçeleri düşününce değmez. Zaten yapan kişi en fazla para cezası alır o da yüksek bir miktar değil senin harcağın daha fazla olur gereksiz yere o vasıfsız insan senin zamanını harcamış olur buna değer diyorsan buyur devam.
Para cezası çıkar büyük ihtimalle.benden kaç TL çıkar? birde o kişi hapis alamıyor mu?
Hapis cezası alıp hapse girmesinin imkanı ve mümkünatı yok, şu anki hükümete küfür/hakaret etse olabilirdi ki zaten para cezasına çevriliyor çoğu zaman.benden kaç TL çıkar? birde o kişi hapis alamıyor mu?
Sanmam hakaretten hapise dönen bir dava veya haber görmedim maalesef ama para konusu değişir avukat olayları ile gitme gelme masrafları falan baya sıkıntı kısaca sen bir kere oraya gidip suç duyurusunda bulunup maalesef halledilmiyor. Evrakları avukatla hazırlayıp ona göre sunmanız ve bir kaç kere gidip gelmeni gerekiyor. Hiç başıma gelmediğinden bir bütçe ve net bir şey söyleyemiyeceğim lakin gördüğüm ve duyduklarımla bilgilerimi aktarıyorum dostum. Senin tercihin..benden kaç TL çıkar? birde o kişi hapis alamıyor mu?
Çok ciddi bir durum değilse uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Sonunda iyi ihtimalle ufak bir para cezası alacak, boş yere ifadeler verip mahkemelere gideceksin. Yine de sen bilirsin.İnstagramdan biri bana küfür etti. Ekran görüntüsüde aldım. Nasıl dava açıyoruz?
birde kardeşimi dolandırdıÇok ciddi bir durum değilse uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Sonunda iyi ihtimalle ufak bir para cezası alacak, boş yere ifadeler verip mahkemelere gideceksin. Yine de sen bilirsin.