Neler Yeni

Birisine nasıl dava açarım?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnstagramdan biri bana küfür etti. Ekran görüntüsüde aldım. Nasıl dava açıyoruz?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim savcılık yoluyla açarsın ama takılma o densizlere o kadar da harcadığın zamana yazık güzel kardeşim

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Polis amcalar yardımcı olur.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
İnstagramdan biri bana küfür etti. Ekran görüntüsüde aldım. Nasıl dava açıyoruz?
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunursun elinde kanıt olduğu için Siber Zorbalık olarak dava açılır lakin bence uğraşma derim yaptığın uğraşlara hazırlanacak belgelere dilekçeleri düşününce değmez. Zaten yapan kişi en fazla para cezası alır o da yüksek bir miktar değil senin harcağın daha fazla olur gereksiz yere o vasıfsız insan senin zamanını harcamış olur buna değer diyorsan buyur devam.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunursun elinde kanıt olduğu için Siber Zorbalık olarak dava açılır lakin bence uğraşma derim yaptığın uğraşlara hazırlanacak belgelere dilekçeleri düşününce değmez. Zaten yapan kişi en fazla para cezası alır o da yüksek bir miktar değil senin harcağın daha fazla olur gereksiz yere o vasıfsız insan senin zamanını harcamış olur buna değer diyorsan buyur devam.
benden kaç tl çıkar? birde o kişi hapis alamıyor mu?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
benden kaç TL çıkar? birde o kişi hapis alamıyor mu?
Hapis cezası alıp hapse girmesinin imkanı ve mümkünatı yok, şu anki hükümete küfür/hakaret etse olabilirdi ki zaten para cezasına çevriliyor çoğu zaman.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
benden kaç TL çıkar? birde o kişi hapis alamıyor mu?
Sanmam hakaretten hapise dönen bir dava veya haber görmedim maalesef ama para konusu değişir avukat olayları ile gitme gelme masrafları falan baya sıkıntı kısaca sen bir kere oraya gidip suç duyurusunda bulunup maalesef halledilmiyor. Evrakları avukatla hazırlayıp ona göre sunmanız ve bir kaç kere gidip gelmeni gerekiyor. Hiç başıma gelmediğinden bir bütçe ve net bir şey söyleyemiyeceğim lakin gördüğüm ve duyduklarımla bilgilerimi aktarıyorum dostum. Senin tercihin..

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çok ciddi bir durum değilse uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Sonunda iyi ihtimalle ufak bir para cezası alacak, boş yere ifadeler verip mahkemelere gideceksin. Yine de sen bilirsin.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok ciddi bir durum değilse uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Sonunda iyi ihtimalle ufak bir para cezası alacak, boş yere ifadeler verip mahkemelere gideceksin. Yine de sen bilirsin.
birde kardeşimi dolandırdı

Top Bottom