Bisiklet alıcam bunlar iyi mi?

mumya

80+
Reaksiyon skoru
5
Boy 1.78 profesyonel felan değilim, olmayı da düşünmüyorum. Başlangıç bisikleti gibi bir şey alıcam çokta anlamam, genel de şehir içi felan binerim herhalde bilmiyorum. Biraz araştırdım 2 bisiklet gördüm.
İlk başta bunu almayı düşünüyordum
Biraz daha araştırınca bütçeni arttırsan bunu alabilirsin diye önerildiğini gördüm

Zaten para belli bu yüzden çok bir şey beklemiyorum, beni üzmesin yeter.
2. Yi almak için bütçe arttırmaya değer mi?
Yoksa başka bisiklet öneriniz var mı.
Teşekkürler

Normal bağlantı yok mu, bu kısaltılmış bağlantılra tıklamak istemem doğrusu...?

Bu butcede 2. El hidrolik fren'li ve daha kaliteli bisikletler var.

Boy 1.78 profesyonel felan değilim, olmayı da düşünmüyorum. Başlangıç bisikleti gibi bir şey alıcam çokta anlamam, genel de şehir içi felan binerim herhalde bilmiyorum. Biraz araştırdım 2 bisiklet gördüm.
İlk başta bunu almayı düşünüyordum
Biraz daha araştırınca bütçeni arttırsan bunu alabilirsin diye önerildiğini gördüm

Zaten para belli bu yüzden çok bir şey beklemiyorum, beni üzmesin yeter.
2. Yi almak için bütçe arttırmaya değer mi?
Yoksa başka bisiklet öneriniz var mı.
Teşekkürler
Şehir içi süreceğim ufak tefek kaldırımdan atlarım arada da toprak yollara girerim dersen bu çok ideal başlangıç için bende 223 kullanıyorum çok keyifli biskletlwr dağ bisikleti kadar hantal değil rahat sürüşü var ve bu fiyata değer
Carraro Sportive 220 46 Kadro Şehir Bisikleti (170 cm Üstü Boy)

Bu butcede 2. El hidrolik fren'li ve daha kaliteli bisikletler var.
2. El bisikletlere hiç bakmadım ya uzun yıllar idare etsin diye düşünüyordum. 2. El de sıkıntı olmazsa bakabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şehir içi süreceğim ufak tefek kaldırımdan atlarım arada da toprak yollara girerim dersen bu çok ideal başlangıç için bende 223 kullanıyorum çok keyifli biskletlwr dağ bisikleti kadar hantal değil rahat sürüşü var ve bu fiyata değer
Carraro Sportive 220 46 Kadro Şehir Bisikleti (170 cm Üstü Boy)
Olabilir, eğer dediğin gibi kaldırım vs gibi yerlerde sağlamlığını koruyorsa alınabilir.

Geri