salcanonun orta üst seviye biskletlerindwe oluyor ve bence olması iyi olurYarışlara katılmayacaksan diske hiç gerek yok.
Yağmur da daha iyi tutuş sağlıyor onun dışında önemli bir avantajı yok ama çok güçlü olduğu için bilinçsiz kullanılması kazaya sebebiyet verir.salcanonun orta üst seviye biskletlerindwe oluyor ve bence olması iyi olur
Çok haklısın. Ayrıca bilinçsiz kullanıcı için kaza yapma olasılığı daha yüksek.Bir hevesle hidrolik disk fren kullanmış biri olarak yorum yapıyorum. Şehir bisikletlerinde kesinlikle önermiyorum hd freni. Neden boşuna balatayla, kaliperle, hidrolik yağ ile uğraşacaksın ki ? V frene göre tek avantajı ıslakken performans kaybetmemesi. Ama onun dışında çok çok daha külfetli yanları var. Mesela o disklere yanlışlıkla bi yağ sıçratsan ( mesela zincir veya arka dişliyi yağlarken ) o fren bir daha asla eskisi gibi tutmuyor. Bir yandan balataları pahalı, bir yandan değiştirmesi zahmetli. Al V fren pabucunu eskidiğinde tıkır tıkır değiştir tertemiz.
Neden?Büyüksehirde iseniz bisiklet sürülmez bence.
ben normal frende ani basma sonucu havada takla atığım hatırlyım kolum krıldıydıYağmur da daha iyi tutuş sağlıyor onun dışında önemli bir avantajı yok ama çok güçlü olduğu için bilinçsiz kullanılması kazaya sebebiyet verir.