Neler Yeni

Bisiklet almayı düşünüyorum sizce hangi freni seçmeliyim

Junepma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Andaç Hilaloğlu
Bisiklet almayı düşünüyorum sizce hangi freni seçmeliyim? (Şehir içi gezmek için kullanıcam) (tüm bisiklet frenlerinin avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız daha iyi olur)

beritankorkusuz

80+ Silver
Disk*

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yarışlara katılmayacaksan diske hiç gerek yok.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
7 yaşında bisikletim var acaba modifiye etsem mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Bir hevesle hidrolik disk fren kullanmış biri olarak yorum yapıyorum. Şehir bisikletlerinde kesinlikle önermiyorum hd freni. Neden boşuna balatayla, kaliperle, hidrolik yağ ile uğraşacaksın ki ? V frene göre tek avantajı ıslakken performans kaybetmemesi. Ama onun dışında çok çok daha külfetli yanları var. Mesela o disklere yanlışlıkla bi yağ sıçratsan ( mesela zincir veya arka dişliyi yağlarken ) o fren bir daha asla eskisi gibi tutmuyor. Bir yandan balataları pahalı, bir yandan değiştirmesi zahmetli. Al V fren pabucunu eskidiğinde tıkır tıkır değiştir tertemiz.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
salcanonun orta üst seviye biskletlerindwe oluyor ve bence olması iyi olur
Yağmur da daha iyi tutuş sağlıyor onun dışında önemli bir avantajı yok ama çok güçlü olduğu için bilinçsiz kullanılması kazaya sebebiyet verir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
disk şehir içinde ısınıyor tavsiye etmem bana kalırsa v fren en iyisi arkadaşımdada disk var 10 dk da cehennem gibi oluyor bende v fren var efsane bişey ısınma yok D

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bir hevesle hidrolik disk fren kullanmış biri olarak yorum yapıyorum. Şehir bisikletlerinde kesinlikle önermiyorum hd freni. Neden boşuna balatayla, kaliperle, hidrolik yağ ile uğraşacaksın ki ? V frene göre tek avantajı ıslakken performans kaybetmemesi. Ama onun dışında çok çok daha külfetli yanları var. Mesela o disklere yanlışlıkla bi yağ sıçratsan ( mesela zincir veya arka dişliyi yağlarken ) o fren bir daha asla eskisi gibi tutmuyor. Bir yandan balataları pahalı, bir yandan değiştirmesi zahmetli. Al V fren pabucunu eskidiğinde tıkır tıkır değiştir tertemiz.
Çok haklısın. Ayrıca bilinçsiz kullanıcı için kaza yapma olasılığı daha yüksek.

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Büyüksehirde iseniz bisiklet sürülmez bence.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
Yağmur da daha iyi tutuş sağlıyor onun dışında önemli bir avantajı yok ama çok güçlü olduğu için bilinçsiz kullanılması kazaya sebebiyet verir.
ben normal frende ani basma sonucu havada takla atığım hatırlyım kolum krıldıydı

Top Bottom