Neler Yeni

Bisiklet almayı düşünüyorum sizce hangi freni seçmeliyim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
tam tersine daha zevkli oluyor 😂
Büyük şehirde bisiklet sürüyorum. Tüm kurallara uyuyorum. Sağdan orta hızda gidiyorum solumdaki kadın sürücü. Kadın birden üstüme kırdı sinyal da yok. Güm diye giriyordu bana refleks ile fren yaptım. Kurtulduk. Allahım bir delirdim bir delirdim kadını 10 dk kovaladım ya

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Büyük şehirde bisiklet sürüyorum. Tüm kurallara uyuyorum. Sağdan orta hızda gidiyorum solumdaki kadın sürücü. Kadın birden üstüme kırdı sinyal da yok. Güm diye giriyordu bana refleks ile fren yaptım. Kurtulduk. Allahım bir delirdim bir delirdim kadını 10 dk kovaladım ya
yok zaten kurallara uyunca daha kotu oluyor. aralardan son hız yapıştır bak nasil yol veriyorlar 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çok tehlikeli farkındasınızdır umarım 😄
ahh ah o tehlike bana zevk veriyor 10 15 kere büyük kaza riski atlatmışimdir 😂 gopro alırsam yayinlarim

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Bisiklet almayı düşünüyorum sizce hangi freni seçmeliyim? (Şehir içi gezmek için kullanıcam) (tüm bisiklet frenlerinin avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız daha iyi olur)
Ben de çok araştırdım;
  • Eğer disk fren istiyorsan mekanik disk alma, alacaksan hidrolik disk al.
  • V fren eğer kaliteliyse disk frenden geri kalır bir yanı olmaz.
  • Hidrolik disk bakımından korkma, ben ikinci el hidrolik diskli bir bisiklet kullanıyorum 3-4 sene önce aldığım bisiklete hala fren bakımı yapmadım. Bu arada bisikleti çok sık ve sert kullanıyorum.
  • Eğer hidrolik disk alırsan ufacık bir parmak hareketi ile bisikletin duracaktır, fren mesafen gerçekten çok kısa olacaktır.
  • Disk fren alırsan hava da atarsın😁, şaka bir yana tasarım olarak çok şık duruyor.
Şimdilik bu kadar aklıma gelirse eklerim.👍🏻

Bisikletim;

Ghost SE 1150
Bunun aynısı;

En etkili fren budur arkadaşlar. Diskede gerek yok, V frenede..
Alıntıyı görüntüle

+
1589772597431.jpeg

Son düzenleme:

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bisiklet almayı düşünüyorum sizce hangi freni seçmeliyim? (Şehir içi gezmek için kullanıcam) (tüm bisiklet frenlerinin avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız daha iyi olur)
Hidrolik frenli ön maşası sr suntour olan ince tekerli (şehir) bitane al

bende eski downhillcilerdenim :D

Top Bottom