Hocam iyi bi kilit alacak olsam bisikletin değeri kadar gidecek o yüzden saldım onuHocam pompa top için onu alma.Kilit olarak ta u kilit evet daha iyi ama bu attığın kilit içine ucuna demir giriyo ve kolay çıkarabilirler.Güvenlik düşünüyorsan zincir alacaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diğer kilit te bende var.O da çok kolay kırılacak düzeyde.
Başka numaradan n11 açmıştım geçen 150 indirimle 250ye geçtim siparişin11'den Pompa -dt-4524bli Pedal Tip.alu. Siyah.çift Valf seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bu iyi gibi buna bakıyorum şimdi![]()
Pompa -dt-4524bli Pedal Tip.alu. Siyah.çift Valf Fiyatları ve Özellikleri
Pompa -dt-4524bli Pedal Tip.alu. Siyah.çift Valf en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu güzelHocam iyi bi kilit alacak olsam bisikletin değeri kadar gidecek o yüzden saldım onu
Hangi pompaya top için dediniz? Attığımda schader var yazıyordu.
n11'den Pompa -dt-4524bli Pedal Tip.alu. Siyah.çift Valf seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
![]()
Pompa -dt-4524bli Pedal Tip.alu. Siyah.çift Valf Fiyatları ve Özellikleri
Pompa -dt-4524bli Pedal Tip.alu. Siyah.çift Valf en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu iyi gibi buna bakıyorum şimdi