Neler Yeni

Bisikleti neye göre seçmeliyim ?

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
EnsarTelli
attığım bısıkletden nerede surecegımı anlamıs olmalısın seçme derken boyuma kıloma gore nasıl bır şey seçmem gerektıgını ogrenmek ıcın sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok anlamıyorum bisiklet işlerınden bu attıgm model msl beni rahatsız edermı boyumdan kılomdan oturu
Etmez hocam ama dağlık alanda mi şehir içi mi orasını sen bilinen baştan uyarı ilk bisiklet olarak alıyorsan rc tarzı zordur
Koltuğu çok rahatsız eder oturma açısı egimlidir başlangıç için mtb öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
Etmez hocam ama dağlık alanda mi şehir içi mi orasını sen bilinen baştan uyarı ilk bisiklet olarak alıyorsan rc tarzı zordur
Koltuğu çok rahatsız eder oturma açısı egimlidir başlangıç için mtb öneririm
ilk seferim değil ama okadar çok fark oluyormu

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
EnsarTelli
ilk seferim değil ama okadar çok fark oluyormu
Çok fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem mtb hem şehir hem yol bisikleti kullanan biri olarak birinden birine geçerken zorlanıyorum
Bide yol bisikletleri ergonomik değil koltukları çok rahatsız ediyor 1500-2000km d3n sonra alışıyorsun

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Bursa'nın yolları bayağı kötü o yüzden başlangıç için yol bisikletini önermem. Havalı gözüktükleri için yeni başlayanları dağ veya yol bisikletleri cezbeder aykırı görünüşleriyle ama bir o kadarda hızlı bisikletten soğuturlar adamı ve bodrumda çürürler. İlk bisiklet olarak her zaman hybrid şehir bisikletlerini öneririm. tekerlekleri ne dağ tekeri kadar kalındır ne de yol bisikleti kadar ince. Kadrosunun şekli oturuş pozisyonu rahattır bisikletten soğutmaz. Bu bisiklet üzerinde 6 ayınızı geçirdikten sonra zaten kendi istekleriniz doğrusunda dağ mı, yol bisikleti mi sizi tatmin edecektir ilerleyen süreçte anlarsınız.

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
EnsarTelli
Bursa'nın yolları bayağı kötü o yüzden başlangıç için yol bisikletini önermem. Havalı gözüktükleri için yeni başlayanları dağ veya yol bisikletleri cezbeder aykırı görünüşleriyle ama bir o kadarda hızlı bisikletten soğuturlar adamı ve bodrumda çürürler. İlk bisiklet olarak her zaman hybrid şehir bisikletlerini öneririm. tekerlekleri ne dağ tekeri kadar kalındır ne de yol bisikleti kadar ince. Kadrosunun şekli oturuş pozisyonu rahattır bisikletten soğutmaz. Bu bisiklet üzerinde 6 ayınızı geçirdikten sonra zaten kendi istekleriniz doğrusunda dağ mı, yol bisikleti mi sizi tatmin edecektir ilerleyen süreçte anlarsınız.
Kesinlikle şehir bisikleti en güzel tercih hatta bütçe oluşturabilirseniz pedal destekli almanızı tavsiye ederim

ANYA

80+ Bronze
yeri çok karışıksa bunu al bende bisiklet var ama üşeniyom ki yeri çok kötü o yüzden bunu alcam 1-2 hafta içinde kilo vermek için

bunu gibi

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
https://carrarobisiklet.com/sehir-bisikletleri/sportive-220-28-21-v-vb/ bu bisiklet v frenli millet hemen atlıyacak ya v fren tutmaz hiç duramazsınız vesaire diye ama fren yapmasını öğrendikten sonra V frenin hafif olması dolayısıyla büyük bir avantajı vardır 2 kilo kadar hafifletir bisikleti ve daha ucuz olduklarından ötürü başlangıç için uygundur.
https://carrarobisiklet.com/gravel-bisikletler/gravel-g0-28-16-v-md/ Bu gravel tarzı bisikletler yeni yeni piyasaya çıktı 1 2 senedir ve şehir içi ve arazilerde kullanmak için biçilmiş kaftan, kadrosu nedeniyle yüksek hızlara çıkılabilir ve tekerlekleri yol bisikleti kadar ince olmadığı için istediğiniz her yere kafanızı yormadan gir çık yapabilirsiniz. Tek eksisi oturuş pozisyonu uzun vadede belinizi ağrıtabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
şehir bisikleti olrk bi önerin varmı ikinci el sıfır 8 k ya

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Berk
Sabahları yürüyüş yapmakdan sıkıldım ondan dolayı bisiklet almayı düşünüyorum sabah kardiyo amaçlı
bu bisikleti buldum sizce alınır mı? 7000 TL'ye kadar bursa içi 2 el önerileriniz bekliyorum
boy 192 kilo 97 bu boy kiloya uyarmı bu attıgım acaba iyi forumlar
spor amaçlı düşündüğün için yol bisikleti almanı tavsiye ederim. attığın ilandaki bisiklet fena değil. giriş olarak alınabilir. bisiklet piyasasında ikinci el vardır. bisiklet alırken 2. el alınmaz diye bir tabir asla olamaz. selesini değiştirirsin sargı bezini değiştirirsin olur biter. istanbulda olsan beraber rutin antrenmanlara çıkardık yardımcı olmak isterdim.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
şehir bisikleti olrk bi önerin varmı ikinci el sıfır 8 k ya
yukarıda attığım linkteki bisikletin sitedeki fiyatı 12.500 lakin satış yapan yerlere gidip yüzyüze pazarlık yaptığınızda büyük oranda indirim yaparlar. En kötü 10k civarına indirirler fiyatı çünkü kış mevsimindeyiz satışlar hem mevsimden dolayı hem de fiyattan dolayı daha az olacağından indirim yapıyorlar. ikinci el almanı önermem ne çıkacağı belli olmaz her ay başka bir parçası sıkıntı çıkartır bakım yapılmadığı için değiştire değiştire sıfır bisiklet parası çıkar ortaya shimano'nun parçaları ucuz değil maalesef :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
spor amaçlı düşündüğün için yol bisikleti almanı tavsiye ederim. attığın ilandaki bisiklet fena değil. giriş olarak alınabilir. bisiklet piyasasında ikinci el vardır. bisiklet alırken 2. el alınmaz diye bir tabir asla olamaz. selesini değiştirirsin sargı bezini değiştirirsin olur biter. istanbulda olsan beraber rutin antrenmanlara çıkardık yardımcı olmak isterdim.
adam 4k ya kadar iniyor bende kaçırmak istemedim artık yürüyüşler çok sıkmaya başladı ve biraz bisiklet denemk istiyorum kendimi salona hapsetmek istemediğimden en azından kardiyoyu dışarda yapayım diyorum

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
yukarıda attığım linkteki bisikletin sitedeki fiyatı 12.500 lakin satış yapan yerlere gidip yüzyüze pazarlık yaptığınızda büyük oranda indirim yaparlar. En kötü 10k civarına indirirler fiyatı çünkü kış mevsimindeyiz satışlar hem mevsimden dolayı hem de fiyattan dolayı daha az olacağından indirim yapıyorlar. ikinci el almanı önermem ne çıkacağı belli olmaz her ay başka bir parçası sıkıntı çıkartır bakım yapılmadığı için değiştire değiştire sıfır bisiklet parası çıkar ortaya shimano'nun parçaları ucuz değil maalesef :(
Mudanya yolunda bir kaç bayii var bide kent meydanından otogara giden yolda birkaç bisiklet bayii var onlara git yüzyüze konuş ciddi oranda indirim yapacaklardır. Zamanında %40a yakın bir indirim yaptırtmıştım pazarlıkla.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Berk
adam 4k ya kadar iniyor bende kaçırmak istemedim artık yürüyüşler çok sıkmaya başladı ve biraz bisiklet denemk istiyorum kendimi salona hapsetmek istemediğimden en azından kardiyoyu dışarda yapayım diyorum
en güzeli, takımlarında sorun yoksa 4k ya bedava kaçırma. harika bir spor. hem mental hem fiziksel..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom