Neler Yeni

Bisiklet ile 5KM uzaklığa gitmek

BIGGZ

80+ Bronze
5km o kadar da büyük bir şey değil, 50 falan mı demek istediniz? Çünkü ben 5km yolu, sadece günlük yürüyüşüme ayırıyorum.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
13km’lik köye arabayla saate 60-80 ile 30 dk da gidiyoruz. 1 km nasıl 10 dk oluyor anlamadım ben.
göstergede bir sıkıntı vardır
hatta orta-hızlı arası yürüyen biri 1 km mesafeyi 10 dk dan kısa sürede aşabilir ben sırtımda çantayla sabahları okula 2 km mesafeyi hızlı yürüyünce 20 dk sürede giderdim bide ağır çanta varken

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
bende arada günde 80km kadar yapıyorum powerade at yoluna devam et 10km hiçbirşey gider gelirsin

KAANT10X

80+ Bronze
Hocam güneş varsa 1 tane şapka bir de evden çıkmadan önce bir bardak su içsen yeter.
Tabi ki ilk kez gidecekseniz insan biraz endişe eder ama bisiklet için 5-10 km lik mesafeler pek abartılacak mesafeler değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Ben bisikletle en az 20km yol yapıyorum bazenleri, 5km hiçbir şey bir bisiklet için. Sadece sabit bir tempoyla gitmeye bak. Ani gaza gelip hızlanmak senin uzun vadede zararına oluyor :D

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
gidip geldim arkadaşlar. yani o kadar da yorucu değildi. havalar sıcak olmasa hiçbir şey ama son kilometrelerde ayağımda güç kalmadığını hissettim. yaklaşık 6-7km 9. vitesle gittim yorulduktan sonra 7e kadar düşürdüm. ortalama hızım 14km/h idi. Ve bu yolu gitmeme değdi. iş görüşmesine gidecektim adam yarın sabah gel başla dedi. mutlu son. güneş kremi sürüp gitmiştim bu sayede çok fazla ısı hissetmedim vücudumda ama yine de çok fazla susuyor insan.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Arkadaşlar bisiklet ile 5km uzak yere gitmem gerekiyor. bu konuda deneyimi olanlar anlata bilir mi? çok mu yorulurum. normalde 1.5km mesafeyi 5dk da gidiyorum. hesapladığımda 20dk sürüyor. git gel 10km olacak toplam. yanıma almamı önerdiğiniz bir şey var mı?
hiç bir şey olmaz yanına su al atlet al yeterli 10km çok fazla değil bayır yukarı değilse

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Yanına alacakların
-güneş tam tependeyse ve hava çok sıcaksa:
+şapka
+gözlük (yakışır abime adasd)
-direk yanına alman zorunlu şeyler:
+su
+havlu
Yolculuğunuzu büyük bir rahatlıkla bitirebilirsiniz. 5 km nedir ki bu dediklerimi al bak yoluna bir de müzik açarsan mükemmel olur tabi yol çok tehlikeli olmayacaksa kaldı ki sende demişsin yol dümdüz bisiklet yolu 0 sıkıntı. Yolculuğunuz başlayabilir. (aşırı resmi oldu dsadasdasd)

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
13km’lik köye arabayla saate 60-80 ile 30 dk da gidiyoruz. 1 km nasıl 10 dk oluyor anlamadım ben.
13km yol evimizle iş arası. Giderken 45 dakika felan çekiyo. Gelirken 1 saat tamı tamına.

Ya sizin arabada sorun var yada köyde 😆 1 km mesafe ne ki. Düz yol olsa 5 dakikaya bile geçilir bisikletle.
Ortalama hızım saate 15-20 km`dir trafik ve yokuşlar sağolsun.
GPS speedometer 25-30 felan gösteriyorda her zaman o hızda kalıpta kendimi yormaya çalışmıyorum

Top Bottom