Neler Yeni

Bisiklet ile ilgili sorularım

efay144

80+ Silver
-Şimdi benim 2 yıl depoda duran tozlu bisikletim vardı verdim bisikletçiye fren kablolarını değiştirmiş 175 verdim aldığım bisiklet gayış gibi olmuştu 140 derece değişmişti ve ardından 5km ye yakın yol yaptım sonra baktım ki 2 lastiğinde sibob kapakları yok bu lastiğe bir sorun yaratır mı?

-Sizce kazık var mı? Kendin yapsaydın demeyin aşırı üşendim

-Hız göstergesi önerir misiniz? (maks 150tl)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
-Sadece fren kablosu değişmişse bence oldukça pahallı.
-Sibop kapağının olmaması sorun değil ama veledin biri geçerken indirmesin havasını, 2 liraya 2 kapak tak.
-Hız göstergelerini Çin üzerinden bakmanı öneririm. Tr'den daha hesaplı ve fonksiyonlu oluyordu. (1.5-2 sene evvel)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Normali ne kadar olmalıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamadım?
fren kabloları en uyduruğu 20-30 tl hadi işcilik desek 50 tl max

hidrolik ayda mekanik ise birazcık daha zahmet gerektiriyor hidroliklerin maaliyeti daha fazla çünkü sıvısı birazcık daha pahalı

adam iyi kazıklamış sibob kapaklarından bir şey olmaz ayriyetten çok takıldıysan sök bi arabanın sibobunu kullan geç :D yada 3-5 tl ver satın al

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Normali ne kadar olmalıydı

anlamadım?
Bir süredir bisikletçilerden uzağım şu kadar olmalıydı diye fiyat veremem, birkaç başka bisikletçiye sorarsın sana fiyat verirler.

*veledin biri
Yani sibop açıkta olursa bi çocuk geçerken öylece basıp havasını söndürebilir, sibop kapağı takılı olsa daha iyi olur.

efay144

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fren kabloları en uyduruğu 20-30 TL hadi işcilik desek 50 TL max

hidrolik ayda mekanik ise birazcık daha zahmet gerektiriyor hidroliklerin maaliyeti daha fazla çünkü sıvısı birazcık daha pahalı

adam iyi kazıklamış sibob kapaklarından bir şey olmaz ayriyetten çok takıldıysan sök bi arabanın sibobunu kullan geç :D yada 3-5 TL ver satın al
Bir süredir bisikletçilerden uzağım şu kadar olmalıydı diye fiyat veremem, birkaç başka bisikletçiye sorarsın sana fiyat verirler.

*veledin biri
Yani sibop açıkta olursa bi çocuk geçerken öylece basıp havasını söndürebilir, sibop kapağı takılı olsa daha iyi olur.
Sizce hız göstergesi yerine daha ucuza telefon tutucu alıp uygulamadan kullanmak daha mantıklı olur mu?

Bu arada iyi kazzzık var ama neyse bisiklet iyi oldu :peepokalp:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Sizce hız göstergesi yerine daha ucuza telefon tutucu alıp uygulamadan kullanmak daha mantıklı olur mu?
daha mantıklı bence aman ha esnafdan alayım deme birde oradan kazıklamasınlar .d

*veledin biri
o veledlere sibop işlemiyor valla hadi sibop kapağını çıkardın havasını indirirsin anlarım iyi şerefsizlikte bizim arkadaşın tekerini bıçaklamış bir maymun dış + iç lastik değiştirdi hadi parasını boşver çocuk evine kadar yürüyerek gitti

efay144

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha mantıklı bence aman ha esnafdan alayım deme birde oradan kazıklamasınlar .d
Adama sordum zaten 20tllik ürünü 70e saydı normalde teknolojik ürünlerde falan asla mahalle bakkallarından almam ama bu bisiklet olunca ve bende üşengeç olunca 75 lira fazla verdik oda sadakamız olsun ;)

o veledlere sibop işlemiyor valla hadi sibop kapağını çıkardın havasını indirirsin anlarım iyi şerefsizlikte bizim arkadaşın tekerini bıçaklamış bir maymun dış + iç lastik değiştirdi hadi parasını boşver çocuk evine kadar yürüyerek gitti
Bunlar çetemi öyle bir dediniz ki sanki bunu yapmak için doğan kişiler varmış gibi :D

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Adama sordum zaten 20tllik ürünü 70e saydı normalde teknolojik ürünlerde falan asla mahalle bakkallarından almam ama bu bisiklet olunca ve bende üşengeç olunca 75 lira fazla verdik oda sadakamız olsun ;)

Bunlar çetemi öyle bir dediniz ki sanki bunu yapmak için doğan kişiler varmış gibi :D
valla bilemiyorum ben bisikletimi kamera olan yere koyuyorum yoksada sakin bir yere bağlıyorum kaç kez başıma geldi bu siboptan havayı indirmeler tekeri patlatmalar bi insan neden böyle bir şey yaparki ?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet

Bu arada iyi kazzzık var ama neyse bisiklet iyi oldu :peepokalp:
Geçmiş olsun kardeşim, birdaha o bisikletçiye gitmezsin.
Ben de hız göstergesi kullandım ancak pek bi özelliği yok açıkçası, tek güzel yanı hız denemesi yapmak olmuştu kaldı ki o hızlar da bisiklette çok tehklikeli zaten. Yapmasan daha iyi.
Telefon tutacağı alırsan Stravia vb. üzerinden kaç km yapmışsın, ortalama hızın neymiş bakarsan yeterli olur, şehirde de bir yerlere giderken gps kullanma, şarkı dinleme vs avantajların olur. Ben telefon tutacağı tercih etmeni önerebilirim.

Top Bottom