Neler Yeni

Bisiklet İle Otobana Girmek Yasak mı?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
Beyler otobana bisiklet ile girmek yasakmı?
Bisikletle HGS ve OGS ile girilen yerlere girmek yasak diye biliyorum onların dışındaki yollara çok tecrüben olmadan girmemeni öneririm gıcıklığına bile bisikletleri rahatsız eden ger*zekalı adamlarla dolu her taraf

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
OMER FARUK
Merhaba bende otabana girmek istiyordum ve girdim biraz fazla tehlikeli ve rüzgar çok fazla yüzüne ve bisiklete vurduğu için gitmeni zorlaştıyor,polis hicbirsey demiyor ben geçtim ama şansa kalmış hızlı hızlı kenardan görünmeden geçersen sorun olmaz polis görse bile uyarıyor arabalarda çok taciz ediyor yanında ne olur olamaz olursa 1,2 kişiyle git bence /ben yol bisikletiyle gitmiştim

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Otobanda ne işi var bisikletin kardeşim :D Cezayı yasağı geç canın tehlikede. Soldan ortadan gidemezsin, Sağda hep ağır vasıtalar olur. Çok rüzgar olur, birisi yola bakarken dalar gider seni fark etmez, uyuya kalır, hızlı gelir görmez bişe olur derdini kimseye anlatamazsın. Ne işi varmış orda der geçerler.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
OMER FARUK
Şehirden şehire bisikletle gezdigim için sorun olmadı ,canın tehlikede diyorsun ama tecrubeliysen sorun olmaz arabanın ne yapacağını anliyorsun,milli takım bile kalabalık yerlere gidiyor sorun olsa onlar gitmezdi yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende zaten tehlikeli dedim ya tecrübeli ve grupla gitse daha iyi olur dedim

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
konu eski ama Yenibosna dan aldıgım bisikleti e5 den sürerek küçükçekmeceye gitmiştim demekki polis yakalasa imiş ceza kesicekmiş.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
OMER FARUK
Ceza yazmiyorlar sadece uyariyorlar sen kaçarsan filan ceza yazarlar tabii ki polisler görürse takip et diyorlar en yakın çıkıştan çıkartıyorlar hızlı ve cilginin eski bisiklet videolarını izle görürsün otabanda sürebiliyorsun tecrüben yoksa tavsiye etmem zaten tehlikeli ben yarışlara girdiğim için fazla sorun olmuyor antrenman için hemde gezmek için cikiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,869
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom