Golf 4 R32
80+ Silver
Hala aldığımda üstündeki ön lastikle kullanıyorum 5 yılı geçti ön lastiği değiştirmedim ama dişleri sağlam duruyor sizce değiştirmem gerekir mi?
dişleri duruyorsa ve çürümemişse soeun yok bence benimde bisikletimde aynı şekilde yatıyo senelerdir ayni lastik.Hala aldığımda üstündeki ön lastikle kullanıyorum 5 yılı geçti ön lastiği değiştirmedim ama dişleri sağlam duruyor sizce değiştirmem gerekir mi?
Yani hızlı da sürüyorum viraj alırken hızlı girdiğim zaman da oluyor ama hiç sıkıntı çıkarmadı.Araba lastiğinin ömrü 3 yıl özelliklerini kaybediyor. Bisiklet için bilmiyorum.
Kaliteli olduğunu pek sanmam orta sınıf felandır ama evet hep binanın merdiven altında sakladım uzun süre güneş görmedi hiçbir zaman.5 yılda çürümeye başlaması lazimdi. Ya cok kaliteli lastik ya da güneş görmeyen yerde durmuş.
Yinede kalitelidir bence. Güneş görmemesi avantaj. Dişlerin arasında çatlak varmı. Dikkatlice bakınKaliteli olduğunu pek sanmam orta sınıf felandır ama evet hep binanın merdiven altında sakladım uzun süre güneş görmedi hiçbir zaman.