NightWish2434
80+ Silver
Göbek marka model ne@eyupefe3
arka mil patladı komple göbek değişimi 400₺ diyor?
eğer oysa onun pahalı bi şey olduğunu biliyorum, keza paten kayarkende rulmanlar en değerli parçalardan biriydimil dediğiniz şey şu tekerlek içinde ki büyük rulmanımsı şey mi
evet tekerleği döndüren çubuk.mil dediğiniz şey şu tekerlek içinde ki büyük rulmanımsı şey mi
Model nedir hocam@eyupefe3
arka mil patladı komple göbek değişimi 400₺ diyor?
Yinede pahalı amaModel nedir hocam
bilmiyorum ki. jantta shunfeng yazıyor milin kapama mandalının üstünde bir marka yok.Göbek marka model ne
bisiklet modeli mosso wildfire. jant markası shunfeng milde bir şey yazmıyor.Model nedir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yinede pahalı ama
Göbeğin üstünde yazması gerek. Dönen yerdebilmiyorum ki. jantta shunfeng yazıyor milin kapama mandalının üstünde bir marka yok.
Hocam çok fiyat vermişbilmiyorum ki. jantta shunfeng yazıyor milin kapama mandalının üstünde bir marka yok.
bisiklet modeli mosso wildfire. jant markası shunfeng milde bir şey yazmıyor.
Hocam çok fiyat vermiş
Mesela bu kaliteli bi göbek. Modeli de orda bi yerde yazması gerek.SHIMANO TOURNEY FH-TX505-8 146/32 QR 170mm ARKA HAZNE
Shimano TX505 arka göbek MTB ve sportif ,disk fren kullanım amaçlı üretilmiştir.www.bikeandoutdoor.com
Pahalı demiş size
Hocam Shimano ile değişmesini isteyeceğim. 320₺ parça 80₺ işçilik çok iyi fiyat bence@nightwish2434
Galiba seninki bu
Fiyatını bil
Hatta seninkinden bi tık daha iyi duruyor. Verdiği fiyat çok kötü pahalı.