Neler Yeni

Bisiklet orta göbek tırr tırr ses sorunu

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Talha
bu olur mu bide kurbağacık var onun iş göreceğini düşünüyorum
bu aynakol sökmek içinmiş bunu buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasada bulabileceğiniz en ucuz çektirme bu. Aynokolun içindeki dişleri sıyırabilir bu yüzden oturtudupundan tam emin olmalısınız
bunla sökebilirm yinede değil mi

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Talha
İlk attığınızın aynısı sökersiniz
tamamdır ben bi değerlendircem hangisi daha mantıklı diye ama büyük ihtimalle ben kendim malzemeleri alıp kendim yaparım bisikletçilere halen güvenemiyorum.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tamamdır ben bi değerlendircem hangisi daha mantıklı diye ama büyük ihtimalle ben kendim malzemeleri alıp kendim yaparım bisikletçilere halen güvenemiyorum.
En fazla ayna kolu yerinden sökemezseniz bisikletçiye gitmek zorunda kalırsınız yine

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Talha
En fazla ayna kolu yerinden sökemezseniz bisikletçiye gitmek zorunda kalırsınız yine
en iyisi zahmete girmeden bisikletimi bisikletçiye vermem 150 lira vericem yapacak bişeyim yok iki yer biliyorsum ikiside 150 dedi

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
en iyisi zahmete girmeden bisikletimi bisikletçiye vermem 150 lira vericem yapacak bişeyim yok iki yer biliyorsum ikiside 150 dedi
İyice bozuluncuya kadar bin. Vidayı fazla sıkarsanız pedal zor dönmeye başlar.En rahat ve sallanma olmadığı seviyede sıkın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Talha
İyice bozuluncuya kadar bin. Vidayı fazla sıkarsanız pedal zor dönmeye başlar.En rahat ve sallanma olmadığı seviyede sıkın.
biraz sallantıdan bişi olmaz dimi

çok az sallantı birde tırr sesi çıkarıp biraz titriyor

çok az sallantı birde tırr sesi çıkarıp biraz titriyor
ama şuan gitmesinde falan bi sıkıntı yok dediğiniz gibi iyice bozulana kadar sürerim sonra bisikletçiye götürürüm.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berk
Bisikletimin orta göbeğinde baya bi boşluk vardı sonra bi arkadaşım bi vidasını sıkıp sallanmaya baya azalttı ancak şimdi göbeği çevirince tırr tırr diye ses geliyor nedenini bilen varsa yardım edebilir mi? Eğer yapabileceğim bişi varsa söylerseniz sevinirim yakınımda doğru düzgün bisiklet tamircisi yok çünkü. Yapabileceğim bişi yoksa onlara emanet etmek sozunda kalacağım.
sesin pedallardan gelmediğine eminsen göbek dağılmıştır o şekilde kullanmakta bisikletinin sağlığı için iyi değil

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berk
ne gibi sıkıntı olur mesela
Göbek dağılınca içeride dağılan kendi parçaları ve özellikle taş parçaları araya girer, zamanla o bölge aşınma yapar. Daha sonra göbek değiştirdiğinde takacağın yeni göbekte problemler yaşayabilirsin. İhmal etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,047
Üyeler
160,021
Son üye
xlanch
Top Bottom