Öneri Bisiklet scooter için telefon tutucu

D3re

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
1000
1000tl bütcem var telefon tutucu önerir misiniz?

Segway Ninebot Telefon Tutucu olarak aratırsan çıkacaktır, ben çok memnunum. F3 Pro alırken yanında 500 lira gibi bir şeye almıştım, 1000 TL olmuş ama yine değer. Sıkı sıkıya tutuyor, hiçbir sorun yok.

Ekler

• 1000048948.webp
    1000048948.webp
    105.1 KB · Hit: 5
bisiklet veya scooter için güvenli bir telefon tutucu arıyorsan Segway Ninebot telefon tutucu iyi bir tercih. Telefonu sıkı tutuyor ve dayanıklı. 1000 TL bütçen için uygun. Alternatif olarak Decathlon gibi mağazalardaki metal yapılı tutucular da dayanıklı ve uzun ömürlü olabiliyor. Kısaca, güvenlik ve sağlamlık açısından Segway Ninebot veya kaliteli metal tutucuları tercih edebilirsin. Bunlara Bakabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
bisiklet veya scooter için güvenli bir telefon tutucu arıyorsan Segway Ninebot telefon tutucu iyi bir tercih. Telefonu sıkı tutuyor ve dayanıklı. 1000 TL bütçen için uygun. Alternatif olarak Decathlon gibi mağazalardaki metal yapılı tutucular da dayanıklı ve uzun ömürlü olabiliyor. Kısaca, güvenlik ve sağlamlık açısından Segway Ninebot veya kaliteli metal tutucuları tercih edebilirsin. Bunlara Bakabilirsin
Aldım çoktan hocam

Geri