Elektirikli bisiklet mi alayım scooter mı

Bisiklet tavsiye ederim ama minimum 500w olsun (tavsiyem 1000w). 250w'tan yüksek olarak hazır bisikletler satılmıyor. Bisikleti ayrı kiti ayrı alman lazım. Bir ara benimde merakım vardı araştırdım burayı buldum: https://pillibisiklet.com/

(öncelikle şunu da belirtmeliyim benim hiçbir tecrübem yok araştırdığım kadarıyla anlatıyorum)

Sanırım montajda da yardımcı oluyorlar. Bisiklet içinde oradan hangi bisikleti alman konusunda tavsiye alabilirsin. Bisiklette de bütçeden kaçmayıp sağlam bir bisiklet alman gerekiyor. Kitle birlikte bisikletin ağırlığı 30 kilolara çok rahat çıkabiliyor.

Ortalama sana 1000w elektrikli bisiklet 50-60 bin tl ye mâl olacak.

Neden en düşük 500w diyorum çünkü rampalarda 250w çok çabuk tıkanıyor ve neredeyse her rampada pedal desteği şart ve rampada zorlandığı için pili de çok yiyor motor da çok ısınıyor. Bu gibi problemleri minimuma indirmek çok sağlıklı olacaktır. Fiyata baktığında biraz tuzlu gelebilir ama 1000w bisikletle ortalama 50 km hızlara çıkabilir ve hiçbir yokuşta zorlanmazsın bazı caddelerde trafiğe ayak uydurabilirsin gibi artılar var. Bu paralara 50cc motor alıp uğraşmaktansa bakımıyla benziniyle sorunuyla bisiklet alıp takılmak daha mantıklı olabilir.

Yolda şarjı biterse ne yapıyorsunuz
Ayagina kuvvet ceviriyorsun pedallari. Benimki kalin teker oldugu icin pedallarla gitmek zor oluyor. Hic tek seferde sarji bitecek kadar uzun mesafe gitmedim, 30km civari mesafe gidiyor pedal destegi ile.

Geri