Bisikleti elektrikliye çevirmek istiyorum

MooNcake

80+
Reaksiyon skoru
141
Bütçe
10000
26 inç ümit albatros bisikletim var, elektrikliye çevirmek istiyorum ancak hazır ve 250w lık sistemler 15 binden başlıyor. avrupada bu fiyata 1500w lık hub motorlu set şeklinde jant alınıyor. nasıl uygun bir şekilde bisikleti elektrikliye çeviririm ?

Direkt motorlu satılan bisikletler daha iyi olacaktır. 20.000 TL civarına satılıyordu en son.

Direkt motorlu satılan bisikletler daha iyi olacaktır. 20.000 TL civarına satılıyordu en son.
hocam onlar da çok itici gözüküyor normal bisiklet gibi değiller. hint usulü dönüşüm yapmazsam pahalıya gelecek gibi. almanyada olsam 250 euroya 1500w lık hub motoru ve ekipmanlarını alabiliyordum amazondan. türk olarak yine cezalandırıldık

Yurtdışından bildiğim sipariş olmuyor hem fiyattan hemde vergilrrden vs. Motoru beyni alsan bile piller zaten gelmez. Parada bi nevi pilde. Trden hazır set alman en mantıklısı yinede. Ben biriktirip aldım. Yurtdışından beyni mororu getirtebilirsen pili burdan ayrı alırsın belki ama yinrde çok tutar.
Ben baya bakındım ama bulamamıştım zamanında
Şuan fiyat olarak prk mantıklı değil benim aldığım ama yinede çok zevkli. Şehir içinde en mantıklı araç kim ne derse desin. Motor araba vs var ama teksem bisiklet sürerim.

Yurtdışından bildiğim sipariş olmuyor hem fiyattan hemde vergilrrden vs. Motoru beyni alsan bile piller zaten gelmez. Parada bi nevi pilde. Trden hazır set alman en mantıklısı yinede. Ben biriktirip aldım. Yurtdışından beyni mororu getirtebilirsen pili burdan ayrı alırsın belki ama yinrde çok tutar.
Ben baya bakındım ama bulamamıştım zamanında
Şuan fiyat olarak prk mantıklı değil benim aldığım ama yinede çok zevkli. Şehir içinde en mantıklı araç kim ne derse desin. Motor araba vs var ama teksem bisiklet sürerim.
pilleri kendim yapabiliyorum. tek sıkıntı motoru ve sistemi tedarik etmekte. 17k ya onvo 12+ var bisiklete dönüşüm kiti almanın hiç manası kalmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,460
Üyeler
173,657
Son üye
Muzcuk237529
Geri