Neler Yeni

Bisikletim disk fren destekliyormu nasıl anlarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bedirhan
b9d76e81-4bb1-49a8-8335-12d96d632e25.jpg

bisikletimin arka jantını değiştireceğim disk fren uyumlu jant alacağım kaliper destekliyormu ?

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Onur Erçakır
Fotoyu çok kötü çekmişsin. anlaşılmıyor. Jant bir yere kadar önemli değil. En önemli şey fotodan göremediğimiz arka göbek. Göbekte diskin takılacağı 6 adet vida girişi olması gerekiyor. Önce onu hallet. Sonra tellerin uzunluğu göbekten janta uzanmakta sorun çıkaracak büyük ihtimalle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoyu çok kötü çekmişsin. anlaşılmıyor. Jant bir yere kadar önemli değil. En önemli şey fotodan göremediğimiz arka göbek. Göbekte diskin takılacağı 6 adet vida girişi olması gerekiyor. Önce onu hallet. Sonra tellerin uzunluğu göbekten janta uzanmakta sorun çıkaracak büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın daha düzgün foto atarım teşekkürler

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Alıntıyı görüntüle
bisikletimin arka jantını değiştireceğim disk fren uyumlu jant alacağım kaliper destekliyormu ?
uyumlu değil maaleysef o 2 deliğe uydurma aparat vs yapabilirsiniz belki ama onlar arka koltuk için. çok sağlam olmaz yani önerim tümden kadro yada bisiklet değişmeniz yada ön çatalı hidrolik fren uyumlu yapıp arka v devam edin önde hidrolik olsa bile yeterli olur normal kullanıcı için

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyumlu değil maaleysef o 2 deliğe uydurma aparat vs yapabilirsiniz belki ama onlar arka koltuk için. çok sağlam olmaz yani önerim tümden kadro yada bisiklet değişmeniz yada ön çatalı hidrolik fren uyumlu yapıp arka v devam edin önde hidrolik olsa bile yeterli olur normal kullanıcı için
bilmediğim için soruyorum: ben ön maşayı değiştim disk frenli maşayla jantıda disk fren uyumlu aldım göbek almam gerekiyormu yada göbek ne işe yarıyor yanında geliyormu

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
bilmediğim için soruyorum: ben ön maşayı değiştim disk frenli maşayla jantıda disk fren uyumlu aldım göbek almam gerekiyormu yada göbek ne işe yarıyor yanında geliyormu
Çember disk frenli olmasina gerek yok v fren çemberide diskli şekilde kullanabilirsin göbeğin centerlock yada 6 vida olması disk takıp hidrolik yada mekanik disk kullanman için yeterli olur ön jant setin iyi ise sadece göbek değişmen yeterli olur senin için örümünü kendin yaparsan bisikletçi masrafindan kurtulursun

Top Bottom