Neler Yeni

Bisikletime 150 TL Lastik Önerisi

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Bütçe
150
Şuan elimde mitas ocelot 29X2.10 lastik var ve kullanıyorum ama arkadaşım bu lastiğin çok çabuk eridiğini söyledi bu nedenle iyi sağlam bir lastik önerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@rookie27 @htc.husnu siz bu konuda biraz bilgiliydiniz yanlış hatırlamıyosam yardımcı olurmusunz

En İyi Cevap
Ben 2 yıldır Choyang Hornet 27*2,20 kullanıyorum. Memnunum fiyatını hakediyor. Toprak tutuşu ve asfalt tutuşu iyi. Sadece cst jack rabbit , continental raceking gibi ince sık dişliler gibi yağmurda asfalt tutuşu yok. Ama kötü değil ben 2 yıldır kullanıyorum . Lastikleri daha değiştirdim.
Bulabilirsen
Maxxis İkon , Schwable , michelin in bir modeli vardı aklıma gelmedi. Bu zamanda biraz zor bulursun. Mitasın hamuru birazince olduğu için asfaltta kullanımda diğer markalara göre çabuk eriyor bu doğru bir gerçek.
Kişiden kişiye değişen bir özelliktir.
Choyang Hornet
Cst Jack Rabbit
bakabilrsin öneri olarak. Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum bir şey diyemem şuan

Ben 2 yıldır Choyang Hornet 27*2,20 kullanıyorum...

Semix59

80+ Silver

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Ben 2 yıldır Choyang Hornet 27*2,20 kullanıyorum. Memnunum fiyatını hakediyor. Toprak tutuşu ve asfalt tutuşu iyi. Sadece cst jack rabbit , continental raceking gibi ince sık dişliler gibi yağmurda asfalt tutuşu yok. Ama kötü değil ben 2 yıldır kullanıyorum . Lastikleri daha değiştirdim.
Bulabilirsen
Maxxis İkon , Schwable , michelin in bir modeli vardı aklıma gelmedi. Bu zamanda biraz zor bulursun. Mitasın hamuru birazince olduğu için asfaltta kullanımda diğer markalara göre çabuk eriyor bu doğru bir gerçek.
Choyang Hornet
Cst Jack Rabbit
bakabilrsin öneri olarak. Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum bir şey diyemem şuan

Bulabilirsen
Choyang Hornet
Cst Jack Rabbit
@Eren İlker

En İyi Cevap

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Bulabilirsen
Choyang Hornet
Cst Jack Rabbit

@Eren İlker
Çok yardımcı oldun abi sağol

Bulabilirsen
Choyang Hornet
Cst Jack Rabbit

@Eren İlker
Bide bir şey sormak istiyorum

Cst Jack Rabbit
Cst Rock Hawk
Bu ikisi arasından hangisini tercih etmem daha mantıklı olur

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şuan elimde mitas ocelot 29X2.10 lastik var ve kullanıyorum ama arkadaşım bu lastiğin çok çabuk eridiğini söyledi bu nedenle iyi sağlam bir lastik önerir misiniz?

@rookie27 @htc.husnu siz bu konuda biraz bilgiliydiniz yanlış hatırlamıyosam yardımcı olurmusunz
Dişli lastik istemende ki sebep geç erimesi mi yoksa arazi kullanımı yapılacağı için mi? Eğer arazi kullanımı yoksa asfalt kullanımı olacaksa Michelin Country Rock 26x1.75 öneririm. İkinci el almıştım zamanında uzun bir sürede ben kullandım ne erime oldu ne başka bir şey. Yol tutuşu çok iyi. Tek sıkıntısı bütçeni biraz aşıyor.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Dişli lastik istemende ki sebep geç erimesi mi yoksa arazi kullanımı yapılacağı için mi? Eğer arazi kullanımı yoksa asfalt kullanımı olacaksa Michelin Country Rock 26x1.75 öneririm. İkinci el almıştım zamanında uzun bir sürede ben kullandım ne erime oldu ne başka bir şey. Yol tutuşu çok iyi. Tek sıkıntısı bütçeni biraz aşıyor.
Knk bisiklet 29 jant sen 26 lık lastik öneriyosun dişli istememin sebebi hem geç erimesi hemde araziye girdiğim için

Knk bisiklet 29 jant sen 26 lık lastik öneriyosun dişli istememin sebebi hem geç erimesi hemde araziye girdiğim için
Ayrıca 150 tl bütçem var 220 tl bu lastik

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
29 olduğunu görmemişim. Tamam o zaman dişli lastik daha iyi olacaktır senin için. Cst lastikler geç eriyor diye biliyorum onlar işini görebilir.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Ben cst
Çok yardımcı oldun abi sağol

Bide bir şey sormak istiyorum

Cst Jack Rabbit
Cst Rock Hawk
Bu ikisi arasından hangisini tercih etmem daha mantıklı olur
jack rabbit kullanma fırsatım olmuştu kısa bir sürede olsa iyiydi memnundum. Diğeri için yorum yapamam. Hangisini istiyorsan angisi daha bütçene uygunsa onu al ikside seni üzmez

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Ben cst

jack rabbit kullanma fırsatım olmuştu kısa bir sürede olsa iyiydi memnundum. Diğeri için yorum yapamam. Hangisini istiyorsan angisi daha bütçene uygunsa onu al ikside seni üzmez
Abi bisikletime uyar demi yani bisiklet 29 jant ama kuzenim 29 jant olan her lastiğin uymayabileceğini söyledi

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Abi bisikletime uyar demi yani bisiklet 29 jant ama kuzenim 29 jant olan her lastiğin uymayabileceğini söyledi
Dostum keşke etiketleseydin mesajı yeni gördüm. 29 olarak alırsan 29 janta uyar. Yani hangi jant boyutuna göre alacaksan ona göre lastik ebatı seçmen gerek. 29 jant için 29*2,25 cst alman gerek

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Dostum keşke etiketleseydin mesajı yeni gördüm. 29 olarak alırsan 29 janta uyar. Yani hangi jant boyutuna göre alacaksan ona göre lastik ebatı seçmen gerek. 29 jant için 29*2,25 cst alman gerek
Yani şuan ki lastik 2.10 olduğu için 2.10 mu almam lazım 2.25 fln uymaz mı
@htc.husnu

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Yani şuan ki lastik 2.10 olduğu için 2.10 mu almam lazım 2.25 fln uymaz mı
@htc.husnu
bisikletinin modeli ne ? maşa durumuna göre uyar. Lastiğinin üstünde maşaya ( amörtisör ) mesafesi ne kadar 1 parmak girer ise 2,25 uyar. Genelde uyumsuzluk olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,595
Üyeler
164,877
Son üye
eerbob
Top Bottom