Neler Yeni

Bisikletimi bisikletçiye götüreceğim. Ne kadar tutar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Baran Göktaş
Bisikletimi bisikletçiye götüreceğim , sizce ne kadar öderim ortalama yaptıran bilgisi olan var mı ?
İç lastiğinde delik var
Vitesi düzeltilmeli
Zincirler temizlenmeli yağlanmalı
Paslar sökülmeli
Ne kadar öderim ?

Ensy58

80+ Bronze
Bisikletçiler en kazık esnaflardan birisi sizin iş de fazla fiyat yüksek olur

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
eğer istanbul avrupada isen babam bisikletlerle bayağı ilgileniyor sana yardımcı olabilir
onun dışında iç lastikde delik varsa yama falan yapılmalı paslar için bir kimyasal bulman lazım vitesleride bilmiyorum yani aslında sende yapabilirsin videolar ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Baran Göktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer istanbul avrupada isen babam bisikletlerle bayağı ilgileniyor sana yardımcı olabilir
onun dışında iç lastikde delik varsa yama falan yapılmalı paslar için bir kimyasal bulman lazım vitesleride bilmiyorum yani aslında sende yapabilirsin videolar ile
Olabilir mümkünse , nerede oturuyorsun? Vitesi çözerim evet. Ama diğerleri çok önemli o kadar yağlı ve piski zincirler... Demirlerde paslı . Bir iç lastik delik gibi sisiriyorum 1saate iniyor.. Evim şehrin meydanına 2km uzak yoruluyorum yürürken onun için ve gezmek için ..

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Olabilir mümkünse , nerede oturuyorsun? Vitesi çözerim evet. Ama diğerleri çok önemli o kadar yağlı ve piski zincirler... Demirlerde paslı . Bir iç lastik delik gibi sisiriyorum 1saate iniyor.. Evim şehrin meydanına 2km uzak yoruluyorum yürürken onun için ve gezmek için ..
bakırköydeyim hocam adliye sarayınada yakınım

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bunların hepsi senin yapabileceğin şeyler her zaman bisikletçiye gitmektense öğrensen iyi olur

Onurkotlutok05

80+ Gold
lastik 80 falan tutar komple bakım yaptırsan bi 900-1k gider gibi

arturo

80+ Silver
Bisikletimi bisikletçiye götüreceğim , sizce ne kadar öderim ortalama yaptıran bilgisi olan var mı ?
İç lastiğinde delik var
Vitesi düzeltilmeli
Paslar sökülmeli
Ne kadar öderim ?
Bisikletçi seni kazıklayacak kendin yapman daha sağlıklı.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
İç lastiğinde delik var
Vitesi düzeltilmeli
Paslar sökülmeli
Ne kadar öderim ?
Bisikletçilerin çoğu kazık oluyor,delik muhabbetini yama seti alabilirsin 1-1.5 yıl civarı gidiyor solisyonu idareli kullanırsan 50TL,vites işini bir yıldız tornavida lazım o kolay,zinciri diş fırcasıyla temizleyip araba yağı damlatabilirsin zinciri çevirirken her 2 baklada 1 damlatsan yeter çok yağlama,pasları wd40 ile sökersin ama nerenin pasını sökmek istiyorsun o önemli.

Bursadaysan yardımcı olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lastik 80 falan tutar komple bakım yaptırsan bi 900-1k gider gibi
Saydığı şeyler maximum 100lira tutar.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Bisikletçilerin çoğu kazık oluyor,delik muhabbetini yama seti alabilirsin 1-1.5 yıl civarı gidiyor solisyonu idareli kullanırsan 50TL,vites işini bir yıldız tornavida lazım o kolay,zinciri diş fırcasıyla temizleyip araba yağı damlatabilirsin zinciri çevirirken her 2 baklada 1 damlatsan yeter çok yağlama,pasları wd40 ile sökersin ama nerenin pasını sökmek istiyorsun o önemli.

Bursadaysan yardımcı olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saydığı şeyler maximum 100lira tutar.
komple bakım dedim yoksa bu saydıkları max 300

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
İç lastiğinde delik var
Vitesi düzeltilmeli
Paslar sökülmeli
Ne kadar öderim ?
motorex zincir yağı alacaksın

yama seti alacaksın

zincirleri asperox ile güzelce sıcak suda yıka sonra yağla
vites ayarı çok basit videolarını izleyip yapabilirsin 4-5 alyan ile halledilir

300 tl ödeyip bunları alırsın her yağ kuruduğunda yada lastiğin patladığında kendin halledersin her patladığında gidip 25-30 tl vermekten iyidir zaten bisikletçilerin sürdükleri yağlarda açıkca konuşayım aşırı iğrenç zincir kararıyor yağ yapışıyor donuyor önermiyorum 300 tl harca bu dediğim iki şeyi al geç diğerlerini kendinde çözersin sürekli gidip kalitesiz bakım yaptırmak yerine bir kez adam akılı yağ yama alıp kendin yapman daha sağlıklı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri