Belçikaya gitmek ne kadar tutar ? (Turistik)

Wolverine

80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşım belçikaya yerleşecek ben de o yerleştikten 6 ay sonra onu ziyaret etmek için gitmeyi düşünüyorum , daha önce yurtdışına çıkmadım şu an olabilecek masrafları hesaplıyorum
Pasaport ücreti yıllık 3200 tl tutacak , uçak biletleri ve orada harcadığım para dışında tutacak masraflar nedir yardımcı olabilecek var mı ?
Vize ücreti ne kadar tutar mesela ve bankada ne kadar para bulundurmak gerekir vize başvurusunda sıkıntı olmaması için ?

Arkadaşım belçikaya yerleşecek ben de o yerleştikten 6 ay sonra onu ziyaret etmek için gitmeyi düşünüyorum , daha önce yurtdışına çıkmadım şu an olabilecek masrafları hesaplıyorum
Pasaport ücreti yıllık 3200 tl tutacak , uçak biletleri ve orada harcadığım para dışında tutacak masraflar nedir yardımcı olabilecek var mı ?
Vize ücreti ne kadar tutar mesela ve bankada ne kadar para bulundurmak gerekir vize başvurusunda sıkıntı olmaması için ?
Kanka vize randevusu alırsan sükret

Aslında bunun hakkında bilgi almak için de yazmıştım bu konuyu
Arkadaşım oraya gittikten sonra davet olayı gibi bişey var diyordu bana , senin gelmen daha kolay olabilir diyordu
Evet arkadaşın orada iken seni davet ederse vize kabul ihtimalin artar para konusunda ise biraz araştırır bulursun ne kadar bütçe gerektiğini bide pasaport ücreti var

Öğrenciyim , son yazdığınızı tam anlayamadım
Konsolosluğa gitmek mi daha iyi olur gitmemek mi ?
Demek istediğim vize başvurularında senin banka hesabına bakıyorlar ve eğer belli bir ücretin altında maaş alıyor isen kabul ihtimali baya düşüyor çünkü konsolosluk bu adam iltica edecek diye algılıyor sen ogrenciymişsin senin vize kabul ihtimalin biraz daha zor belki arkadaşın davet gönderdi diye kabul olabilir arkadaşın kaç yıldır orada ?

Demek istediğim vize başvurularında senin banka hesabına bakıyorlar ve eğer belli bir ücretin altında maaş alıyor isen kabul ihtimali baya düşüyor çünkü konsolosluk bu adam iltica edecek diye algılıyor sen ogrenciymişsin senin vize kabul ihtimalin biraz daha zor belki arkadaşın davet gönderdi diye kabul olabilir arkadaşın kaç yıldır orada ?
Daha gitmedi 1 ay içinde gidecek , ben de o gittikten 5-6 ay sonra gitmeyi düşünüyorum ziyaret amaçlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,075
Üyeler
184,725
Son üye
Angeloo
Geri