Neler Yeni

Bisiklette tek teker yapmak.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan
İşten vakit kalırsa çalışıyoruz işte be kral. Bu arada kabak lastiği taktın normalde sağa sola savruluyordu bazen şuan dümdüz oldu iyiki değişmişim. Öne dişli 2.25 i taktım çünkü öndekinin markası kötüydü yol tutuşu yoktu biraz kalın oldu ama iyi bir sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam vitesi düşürünce kolları kırma da gitti zaten. Bqzen sonda düşeceğini anladığım an kırıp birkaç pedal daha atıyorum bu da tamamen acemilikten. Freni de sola doğru ittim biraz daha iyi oldu tekerde iken frene tek parmakla basabiliyorum dengem bozulmamış oluyor

Tahmin ettiğinden fazla güç var bende öyle yaparsam saniyesinde taklaya gelirim

Ve öyle alıştın diyelim hiç hizlanamam hizlanirsam pedal boslar ön düşer
Olabildiğince çok deneyin bir zamanda sonra size refleks gibi gelecek ve kolay bir şekilde yapabileceksiniz. En kısa zamanda öğrenirsiniz inşalllah

NightWish2434

80+ Silver
Olabildiğince çok deneyin bir zamanda sonra size refleks gibi gelecek ve kolay bir şekilde yapabileceksiniz. En kısa zamanda öğrenirsiniz inşalllah
Çok teşekkür ederimm

NightWish2434

80+ Silver
@RevenKalr @eyupefe3 çocuğun 6.17 de söylediği ayar doğru mu

10.30 da da aynı konudan bahsediyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

NightWish2434

80+ Silver

NightWish2434

80+ Silver
Sahilin içinden geçmeden önce bir bakıma vereyim dedim Shimano balata değiştirmeye 250₺ dedi. Araştırdım normalmiş fiyat. 2028 seçimlerinde masayı kırıcam :kekw:

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ön kaldırmayı bende denedim sen gibi olmayınca arka kaldırır hale getirdim bisikleti. Yapanların bisikletün arka göbeğine zarar verdiğini düşünüyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

NightWish2434

80+ Silver
o da çok önemli değil aslında, ben hiçbir ayar yapmadım sonsuza kadar tekerde gidebiliirim
Fren işini çözemedim bir tek. Hidrolik olduğu için hafif diye bir şey yok değdiği an durduruyo yere çarpıyorum

Bu arada az önce yaklaşık 20 pedala yakın gittim önüme araba çıktı da durdum yani prime döneme döndüm

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Fren işini çözemedim bir tek. Hidrolik olduğu için hafif diye bir şey yok değdiği an durduruyo yere çarpıyorum

Bu arada az önce yaklaşık 20 pedala yakın gittim önüme araba çıktı da durdum yani prime döneme döndüm
Frene de alışırısn, çok arkaya düşeceğin zaman hafif dokunup bırakacaksın ayarayacaksın onu, yapa yapa gelişeceksin zaten. Ben şu an bir şey söyleyip de bir anda senin metrelerce tekerde gitmeni sağlayamam, olay çalışmana kalmış

NightWish2434

80+ Silver
Frene de alışırısn, çok arkaya düşeceğin zaman hafif dokunup bırakacaksın ayarayacaksın onu, yapa yapa gelişeceksin zaten. Ben şu an bir şey söyleyip de bir anda senin metrelerce tekerde gitmeni sağlayamam, olay çalışmana kalmış
Metrelerce gidiyorum hatta bi ara sente noktasını yakaladım 2-4 viteste

NightWish2434

80+ Silver
Ön kaldırmayı bende denedim sen gibi olmayınca arka kaldırır hale getirdim bisikleti. Yapanların bisikletün arka göbeğine zarar verdiğini düşünüyorum.
Bisiklete hiçbir zararı yok sadece kaliteli maşan yoksa 2 güne patlar

@RevenKalr @eyupefe3 baya girebiliyoruz artık. Sahil dümdüz olduğu için normalde düşündüğümden daha fazla performans verdim. Sadece denizin dibinde yapmaya çalışırsam yapamıyorum çünkü rüzgar çok vuruyor dengem bozuluyor. Onun dışında freni az çok yaptım gibiyim. Her hafta gelmeye çalışacağım sahile. Suluğumu caldirmasam harika gidiyordu günüm. (1 kere rüzgar vurduğu için bisiklet sola düştü sol dizimi yere vurdum biraz ağrıyor. Onun dışında hic düşmedim.)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
@RevenKalr @eyupefe3 çocuğun 6.17 de söylediği ayar doğru mu

10.30 da da aynı konudan bahsediyor
Süleyman boş,daha geçen gün bursaya geldi yanına bile gitmedim teker yapmaktan başka yapabildiği bir şey yok.

Tekerin bütün püf noktası arka fren sen arkaya yatağa yatar gibi kendini versen bile arka frene dokunduğun sürece düşmen imkansız.Zaten zamanla yapa yapa o tekerin geriye gitmeyen ayarını anlarsın tek teker bu sporun en başlangıç hareketi çok takmayın yani kafanıza.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,311
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom