oaK´
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,513
- İsim
- Olcay akbulut
merhabalar corelli fit bike 1.0 bisikletim var ikinci el olarak geçen haftalarda almıştım hemen hemen sıfır sayılacak bir durumdaydı zaten 5 ay önce alınmış ve 1000 km de idi,
sorunum şu; bisikletin viteslerini 1-2-3 olan kısımda 2 ye getirdikten sonra zincir ve padala bir şey oluyor ne oluyor diye soracak olursanız anlatamam maalesef ki çünkü nasıl tarif etsem bilemiyorum ama bir kaç detay vereyim, en sn 30 ile gidiyordum vites ayarım 2-6 idi vitesi 3-7 yaptım ancak pedalda zinciri hissettim resmen tak tak diye bir şeyler hissediyordum sürtüyor gibiydi ama deilde gibiydi anlamadım doğrusu.
çapraz vites kullamıyorum sorun değildir yani.
bu konu ile 2 şüphem var
ya yavaş gidiyorum diye böyle oluyor(2/6 vitesle bile max 30 la gidiyordum)
ya da vites taraflarında ayar sıkıntısı falan var
durumu yaşayan var mı yaşayan varsa nasıl çözdünüz veya normal bir durum mu bu? ilk defa bisiklet kullanıyorum ve bu konu da deneyimsizim.
sorunum şu; bisikletin viteslerini 1-2-3 olan kısımda 2 ye getirdikten sonra zincir ve padala bir şey oluyor ne oluyor diye soracak olursanız anlatamam maalesef ki çünkü nasıl tarif etsem bilemiyorum ama bir kaç detay vereyim, en sn 30 ile gidiyordum vites ayarım 2-6 idi vitesi 3-7 yaptım ancak pedalda zinciri hissettim resmen tak tak diye bir şeyler hissediyordum sürtüyor gibiydi ama deilde gibiydi anlamadım doğrusu.
çapraz vites kullamıyorum sorun değildir yani.
bu konu ile 2 şüphem var
ya yavaş gidiyorum diye böyle oluyor(2/6 vitesle bile max 30 la gidiyordum)
ya da vites taraflarında ayar sıkıntısı falan var
durumu yaşayan var mı yaşayan varsa nasıl çözdünüz veya normal bir durum mu bu? ilk defa bisiklet kullanıyorum ve bu konu da deneyimsizim.