Neler Yeni

bisikletten anlayan arkadaşlar 10k bisiklet önerisinde bulunabilir misiniz

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
Aklımda şu var hem indirimde iken.

Ve biraz hard kullandığım için çift amörtsör arıyorum ama sağlam bi tek amörtsörde olabilir şehir içi kullanacağım sonuçta:)

NightWish2434

80+ Silver
Aklımda şu var hem indirimde iken.

Ve biraz hard kullandığım için çift amörtsör arıyorum ama sağlam bi tek amörtsörde olabilir şehir içi kullanacağım sonuçta:)
çift amörtisör alınmaz hacı

.RBO.

80+ Silver
Bizikleti ne için kullanacaksınız işe git gel keyif için ne için

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NightWish2434

80+ Silver
hız yapılmıyor. normal ir yerden bir yere giderken bile yaylaanıyor görüntüsü bile kötü.
sana kaç jant kaç kadro lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır kullanım amacına göre down hill up hill değişir tırmanmak için amortisör süz inmek için amortisörlü şehirde ise amortisösüz tercih edilir genelde
alınması için *sadece* dediğin hareketler için kullanılması lazım. yani profosyonellik ararım ben

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

.RBO.

80+ Silver
hız yapılmıyor. normal ir yerden bir yere giderken bile yaylaanıyor görüntüsü bile kötü.

alınması için *sadece* dediğin hareketler için kullanılması lazım. yani profosyonellik ararım ben
Çift amortisör alınmaz diyorsunuz parası olan basar en iyi amortisörlüyü alır zaten 10k nın altında alınmaz

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman

amacım hız değil zaten 26 27.5 jant bakıyorum ve m kadro

Çift amortisör alınmaz diyorsunuz parası olan basar en iyi amortisörlüyü alır zaten 10k nın altında alınmaz
10 k biraz aşabilirim 2 3k kadar fazla

.RBO.

80+ Silver
aynen ama 27.5 düşündüm ama 26 da olur
Boyunuz kaç 185 üstü ise 29 altı oyuncak gibi geliyor tabi alışkanlıgada bağlı ama küçük tercih edin yapacağınız hareketlerde ters birsey olduğunda jant geniş olduğu için denge zor oluyor ben 29 kullanıyorum tek teker bile zor ağarlık merkezi janttan uzak olduğu için denge bozulursa 😐

Şunuda ekliyeyim bisiklet gelmeden önce tamir bakım ekipmanlarını toplayın başınız ağrımasın

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Rockrider ne ara bu fiyatlara ulaştı ya. Eskiden bu modelde orta amortisörü kilitleme özelliği bulunmuyordu şuan da bulunmuyorsa tavsiye etmem önden amortisörlü dağ bisikleti bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,260
Üyeler
161,259
Son üye
rahmandogan
Top Bottom