2000 tl şehir bisiklet önerisi

Ön amörtisör lazım mı gerek yok mu ?

up up

Attığınız model fena değil ama ön aktarıcı olmamasi bence bir eksik, alternatif olarak bunlar var.

Daha ekleyebiliyorsanız bunu öneririm

Attığınız model fena değil ama ön aktarıcı olmamasi bence bir eksik, alternatif olarak bunlar var.

Daha ekleyebiliyorsanız bunu öneririm

Hocam btwin riverside 120 nasıldır ben daha çok onu düşünüyorum

Son düzenleme:
Hocam btwin riverside 150 nasıldır ben daha çok onu düşünüyorum
2k bütçede sıfır bisiklet önermem. Yine de illaki sıfır alacağım 8 vites olması sıkıntı değil ve amortisör de sıkıntı değil diyorsanız Riverside 120 alabilirsiniz:)

Hocam btwin riverside 120 nasıldır ben daha çok onu düşünüyorum
Ön aktarıcı olmaması benim gözümds bir yol bisikleti için ciddi bir eksik, çok hızlı gitmem derseniz alabilirsiniz. Az daha ekleyebilirseniz zaten tartışmasız TX100 daha mantıklı.

Ön aktarıcı olmaması benim gözümds bir yol bisikleti için ciddi bir eksik, çok hızlı gitmem derseniz alabilirsiniz. Az daha ekleyebilirseniz zaten tartışmasız TX100 daha mantıklı.
tx100 hakkında bir video izledim gerçektende hoşuma gitti yakın bir zamanda tx100 alıcam sanırım umarım pişman olmam fazla bilgim yok :D

tx100 hakkında bir video izledim gerçektende hoşuma gitti yakın bir zamanda tx100 alıcam sanırım umarım pişman olmam fazla bilgim yok :D
Pişman olmazsınız merak etmeyin az daha bütçe varsa TX100'ün disk frenlisi de mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,039
Üyeler
198,229
Son üye
treckery
Geri