Neler Yeni

bisikletten anlayan arkadaşlar 10k bisiklet önerisinde bulunabilir misiniz

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
Boyunuz kaç 185 üstü ise 29 altı oyuncak gibi geliyor tabi alışkanlıgada bağlı ama küçük tercih edin yapacağınız hareketlerde ters birsey olduğunda jant geniş olduğu için denge zor oluyor ben 29 kullanıyorum tek teker bile zor ağarlık merkezi janttan uzak olduğu için denge bozulursa 😐
boyum 1.80 zaten 29 jant pek istemiyorum devasa bi fiyat farkı olmadığı sürece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rockrider ne ara bu fiyatlara ulaştı ya. Eskiden bu modelde orta amortisörü kilitleme özelliği bulunmuyordu şuan da bulunmuyorsa tavsiye etmem önden amortisörlü dağ bisikleti bakın.
sağlam bildiğiniz bi tek amörtsör varsa onada razıyım

ALFAomer

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OMER FARUK
eğer 2. el düşürseniz sahibinden de güzel bisikletler var

NightWish2434

80+ Silver
amacım hız değil zaten 26 27.5 jant bakıyorum ve m kadro
hocam gerçekten *sadece* profosyonellik için kullanacaksan baş üstüne. marka zaten iyi. ama hani günlük kullanıma da uygun olsun dersen mosso al derdim

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
boyum 1.80 zaten 29 jant pek istemiyorum devasa bi fiyat farkı olmadığı sürece

sağlam bildiğiniz bi tek amörtsör varsa onada razıyım
2.5 yıl oldu bırakalı şuanki piyasayı vs bilmiyorum arkadaşlar önersin ama dikkat etmeniz gerekenlerden biride aktarıcı kalitesi olsun.

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
hocam gerçekten *sadece* profosyonellik için kullanacaksan baş üstüne. marka zaten iyi. ama hani günlük kullanıma da uygun olsun dersen mosso al derdim
zaten bende bu tarz işlere 1 sene oldu başlayalı o yüzden daha çok profesyonel değilim kendimi daha geliştirebileceğim bi bisiklet arıyorum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Aklımda şu var hem indirimde iken.

Ve biraz hard kullandığım için çift amörtsör arıyorum ama sağlam bi tek amörtsörde olabilir şehir içi kullanacağım sonuçta:)
Direk link atmiyacagim cunku piyasayi bilmiyorum dikkat etmen gereken seyleri soyliyim ;

-hidrolik disk fren
-hiz yapicaksan kilitli masa

-on orta arka rulmanli gobek sistemi (bu sistemin oldugu bisikletler baya pahali ama bu sistemin parcalari okadarda pahali degil 1k ya en fazla alirsin ama takmasi baya profosyenellik ve alet gerektiriyor. bu isleri biliyorum gibiysen olmaz profosyenellik gerektirir. mesela benim bisikletim 6k ama suan 15k ya teklif geliyor bisiklet yag gibi akiyor )

-akrobasi icin istiyorsan 27,5 jant cok buyuk

-orta amortisorlu bise almani tavsiye etmem zaten orta amortisor lu bir bisiklet alicaksan kafadan 20k yi cikarirsin cunku dedigim orta amortisor sistemi kadrodan direk ve tr de varmi bilmiyorum

- VE EN ONEMLİSİ BULABİLİRSİN SPD PEDAL

(atlicagim fln diyorsun ya bu pedal sistemi olmadan en fazla oda max 2 metre ziplarsin. 2 den sonra ustunde dusersin bisiklettin

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
Boyunuz kaç 185 üstü ise 29 altı oyuncak gibi geliyor tabi alışkanlıgada bağlı ama küçük tercih edin yapacağınız hareketlerde ters birsey olduğunda jant geniş olduğu için denge zor oluyor ben 29 kullanıyorum tek teker bile zor ağarlık merkezi janttan uzak olduğu için denge bozulursa 😐

Şunuda ekliyeyim bisiklet gelmeden önce tamir bakım ekipmanlarını toplayın başınız ağrımasın
tamam saolunda var mı önerebileceğiniz bi bisiklet

Direk link atmiyacagim cunku piyasayi bilmiyorum dikkat etmen gereken seyleri soyliyim ;

-hidrolik disk fren
-hiz yapicaksan kilitli masa

-on orta arka rulmanli gobek sistemi (bu sistemin oldugu bisikletler baya pahali ama bu sistemin parcalari okadarda pahali degil 1k ya en fazla alirsin ama takmasi baya profosyenellik ve alet gerektiriyor. bu isleri biliyorum gibiysen olmaz profosyenellik gerektirir. mesela benim bisikletim 6k ama suan 15k ya teklif geliyor bisiklet yag gibi akiyor )

-akrobasi icin istiyorsan 27,5 jant cok buyuk

-orta amortisorlu bise almani tavsiye etmem zaten orta amortisor lu bir bisiklet alicaksan kafadan 20k yi cikarirsin cunku dedigim orta amortisor sistemi kadrodan direk ve tr de varmi bilmiyorum
teşekkürler yazdığın şeyleri göze alıcam ama ben akrobasi ile çok işim yok ben merdiven inerim drop atarım daha çok böyle şeyleri yapıyorum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
tamam saolunda var mı önerebileceğiniz bi bisiklet

teşekkürler yazdığın şeyleri göze alıcam ama ben akrobasi ile çok işim yok ben merdiven inerim drop atarım daha çok böyle şeyleri yapıyorum

merdivenden fln zaten oturarak inemezsin oyuzden orta amortisoru direk bosver

drop icinde kadro tipi cok onemli ( ucgen cati alma ) ve 27,5 jant cok buyuk

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
Dağ tipi cok ağır gelmeyecekse peugeot önereceğim güzel modelleri var en yüksek dağ modeli sitesinde 9k civarı
merdivenden fln zaten oturarak inemezsin oyuzden orta amortisoru direk bosver

drop icinde kadro tipi cok onemli ( ucgen cati alma ) ve 27,5 jant cok buyuk
Çift amortisör alma.
saolun yazdıklarınız için ama ben bisiklet önerisi istiyorum bilgi değil

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Aklımda şu var hem indirimde iken.

Ve biraz hard kullandığım için çift amörtsör arıyorum ama sağlam bi tek amörtsörde olabilir şehir içi kullanacağım sonuçta:)
Sadece ön amortüsörlü al.
Kron veya btwin alabilirsin.
Benim tavsiyem krondan yana olucaktır.
Kron xc serisi bütçene göre seçersin.

Top Bottom