DANS EDEN KURT
80+
Sabah bisikle sürüyordum bisikletin 2 frenide tutumadı direksiyon kitlendi dönmesi ve bende biskilstten düştüm elimin son hali bu ne zaman iyleşir
2 hafta falan sürer meryem sürSabah bisikle sürüyordum bisikletin 2 frenide tutumadı direksiyon kitlendi dönmesi ve bende biskilstten düştüm elimin son hali bu ne zaman iyleşir
Çok uzun sürmezSabah bisikle sürüyordum bisikletin 2 frenide tutumadı direksiyon kitlendi dönmesi ve bende biskilstten düştüm elimin son hali bu ne zaman iyleşir Alıntıyı görüntüle
Sürüyorum ismini tam hatırlamiyorum bi tane merhem var onu sürüyom üstüne yara bandı yapıştirıp bezle sarıyorum çok sıkmadan2 hafta falan sürer meryem sür
Çok sıcak tutma kan dolaşımı hızlanır ve oradaki bakterilere üremek için fırsat yaratırsın. Bezle sarmana gerek yok.Sürüyorum ismini tam hatırlamiyorum bi tane merhem var onu sürüyom üstüne yara bandı yapıştirıp bezle sarıyorum çok sıkmadan
Dostum doğrusunu unuttum...2 hafta falan sürer meryem sür
kızın adı meryem değil ise?2 hafta falan sürer meryem sür
Hocam bezle sarmazsada bakteri gelirse sıkıntı değil mi?Çok sıcak tutma kan dolaşımı hızlanır ve oradaki bakterilere üremek için fırsat yaratırsın. Bezle sarmana gerek yok.