GirayHan
80+ Platinum
Satıcıyı Hepsiburada Seçiniz.
Satıcıyı Hepsiburada Seçiniz.
Okuman yazman var mı merak ediyorum şu an
Kanka O Zaman Sende Problem Var Sepette 5499 TL Diceksin Sepette Dememişsin Bide Bana Laf Atıyon Okuma Yazman Yok Mu Diye Doğru Anlat Ki Millette Doğru Anlasın
NPC gibi davranma Ürünü sepete eklemeyi bilmiyorsan alışveriş yapma Almayacaksın boş muhabbet çevirip duruyorsun. Alacak adam ürünü sepete ekler zaten.Kanka O Zaman Sende Problem Var Sepette 5499 TL Diceksin Sepette Dememişsin Bide Bana Laf Atıyon Okuma Yazman Yok Mu Diye Doğru Anlat Ki Millette Doğru Anlasın
Konu Sepete Eklemek Mi Kanka Senin Yanlış Söylemlerin Boşu Kes Bu Ürün 5.5 K Demek Ayrı bir şey Sepette 5.5 K Demek Farklı bir şey Git Biraz Okulda Edebiyat Çalışda Gel Bide Laf Sokmaya ÇalışıyorNPC gibi davranma Ürünü sepete eklemeyi bilmiyorsan alışveriş yapma Almayacaksın boş muhabbet çevirip duruyorsun. Alacak adam ürünü sepete ekler zaten.
Satıcı'yı Hepsiburada seçin demek alan birinin sepete eklemesi ürünü sepette kontrol etmesi demek zaten.Almayacak birinin de senin gibi boş yapması demek.Konu Sepete Eklemek Mi Kanka Senin Yanlış Söylemlerin Boşu Kes Bu Ürün 5.5 K Demek Ayrı bir şey Sepette 5.5 K Demek Farklı bir şey Git Biraz Okulda Edebiyat Çalışda Gel Bide Laf Sokmaya Çalışıyor
Kardeşim Bak Bazı Ürünlerde Özellikle Sepette İndirim Diye Belirtiliyor Ben Ürünü Gezerken Tıklayınca 5400 TL Olduğunu Nerden Bilecem Mesela Sen 5400 Yazmışsın Ben Girince Link Bozuk Sandım 7100 TL Görünce Benim Gibi İnsanlar Şaşırabilir Sen Paylaşıyorsan Belirtmek Zorundaısn Herkes Alacak Diye bir şey Yok Bak Mesela Ben Almicam Ama Sana Soruyorum O Yüzden Boş YapmaSatıcı'yı Hepsiburada seçin demek alan birinin sepete eklemesi ürünü sepette kontrol etmesi demek zaten.Almayacak birinin de senin gibi boş yapması demek.
Hani indirim haftasındayız ya hani bir çok ürün sepette indirim var olmak sepette ?
Ödeme aşamasında düşmek fiyat.
sen okumak başlık ? orda yazmak 5,499TLKardeşim Bak Bazı Ürünlerde Özellikle Sepette İndirim Diye Belirtiliyor Ben Ürünü Gezerken Tıklayınca 5400 TL Olduğunu Nerden Bilecem Mesela Sen 5400 Yazmışsın Ben Girince Link Bozuk Sandım 7100 TL Görünce Benim Gibi İnsanlar Şaşırabilir Sen Paylaşıyorsan Belirtmek Zorundaısn Herkes Alacak Diye bir şey Yok Bak Mesela Ben Almicam Ama Sana Soruyorum O Yüzden Boş Yapma
neden her kelimenin baş harfini ısrarla büyük yazıyorsunKonu Sepete Eklemek Mi Kanka Senin Yanlış Söylemlerin Boşu Kes Bu Ürün 5.5 K Demek Ayrı bir şey Sepette 5.5 K Demek Farklı bir şey Git Biraz Okulda Edebiyat Çalışda Gel Bide Laf Sokmaya Çalışıyor