Neler Yeni

🔥İndirim Bissell Multireach Active 21V 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge 5,499TL

GirayHan

80+ Platinum

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
sen okumak başlık ? orda yazmak 5,499TL :D
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca indirim sepette vb gibi belirtmek zorunda değilim konuya ve başlığa ürün fiyatını yazarım geçerim. ilgilenen alır ilgilenmeyen almaz. :D
Kanka Sende Harbi Anlama Problemi Var Oğlum Ben Sana Diyorum Ki Bu Fiyatın Sepette Olduğunu Belirt Sen Bana Başlığı Atıyon Sence Ben Bilmiyor Muyum Başlığa Bakmayı Rasgele Mi Tıkladım Ben Sana Yaptığının Hatalı Ve Yanıltıcı Olduğunu Söylüyorum Sen Yağ Gibi Üstte Çıkmaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden her kelimenin baş harfini ısrarla büyük yazıyorsun :cool:
Alışkanlık

GirayHan

80+ Platinum
Kanka Sende Harbi Anlama Problemi Var Oğlum Ben Sana Diyorum Ki Bu Fiyatın Sepette Olduğunu Belirt Sen Bana Başlığı Atıyon Sence Ben Bilmiyor Muyum Başlığa Bakmayın Rasgele Mi Tıkladım Ben Sana Yaptığının Hatalı Ve Yanıltıcı Olduğunu Söylüyorum Sen Yağ Gibi Üstte Çıkmaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belirtmiyorum ? Zorunda mıyım ? Değilim.

Ben ürünü attığımda fiyat 5,499TL idi sonra sen lol'den kafanı kaldırana kadar değişti. Sepette indirime geçti. Ne yapacaz şimdi :D

Dırdırdır kafamı ütüledin hadi görüşürüz :D

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Belirtmiyorum ? Zorunda mıyım ? Değilim.

Ben ürünü attığımda fiyat 5,499TL idi sonra sen lol'den kafanı kaldırana kadar değişti. Sepette indirime geçti. Ne yapacaz şimdi :D

Dırdırdır kafamı ütüledin hadi görüşürüz :D
Lol Oynamıyorum Bu Bir

İkincisi Ben Konuya Girdiğimde Sen 5 Dakika Önce Atmıştın

Çok Boş Yapiyorsun Kanka Neyse Bu Saatten Sonra Senin Gibi Çoluk Çocukla Uğraşmaya Gelmedim Foruma Ne Yaparsan Yap Umrum Dışı Hadi Bb

GirayHan

80+ Platinum
Lol Oynamıyorum Bu Bir

İkincisi Ben Konuya Girdiğimde Sen 5 Dakika Önce Atmıştın

Çok Boş Yapiyorsun Kanka Neyse Bu Saatten Sonra Senin Gibi Çoluk Çocukla Uğraşmaya Gelmedim Foruma Ne Yaparsan Yap Umrum Dışı Hadi Bb
Hadi abim güle güle. :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,766
Üyeler
164,377
Son üye
potther12
Top Bottom