Büyük zarardayım milyonları kaybettim inşallah düzelir ki bende öyle düşünüyorudm fakat yurt dışına gidicektim eylülde şimdi eylüle kadar kar a geçmez ise yandım.haber ile gelen düşüş geçicidir
bilgin yoksa öyle bodozlama girmeyeceksin kaybedersinBüyük zarardayım milyonları kaybettim inşallah düzelir ki bende öyle düşünüyorudm fakat yurt dışına gidicektim eylülde şimdi eylüle kadar kar a geçmez ise yandım.
Benim şirket şirket dağıtmıştım %9-10 dalar hepsi.Reis gene bişeyler deniyor herhalde benim iki hisse de - 10 da
Mızrağı ucu her türlü bize kaçıyor
bilgimin olmaması değil yorum toplamaya çalışıyoruz burada bende tahminen dedim zaten. İnsanların yorumunu merak ettiğim için söyledim.bilgin yoksa öyle bodozlama girmeyeceksin kaybedersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadar bilginin olduğunu bilmiyorum ama ne zaman düzelir diye bir şey yok kimse bilemez
İyi güzel dediniz de önemli olan yükselişi yakalayabilmek belkide aylarca sürecek düşüş arkadaşın durumdaki gibi nakde ihtiyacımız olacak garantisi yok bu durumun normalde bakarsın aa bu iş para getirir dersin girersin nerden bileceksin birilerinin oraya buraya yasak getirip rest çekmesi sana kaçacakHer büyük düşüşün devamında büyük bir yükseliş vardır, bu aralıkta topla yükseldiğinde keyfine bak. YTD
İnşallah bu şerefsizlerin oyunu yüzünden adam akıllı kar edemedim tamda yurtdışına gidicektim bugün de herşeyi satacaktım bende de var birşeylik :dHer büyük düşüşün devamında büyük bir yükseliş vardır, bu aralıkta topla yükseldiğinde keyfine bak. YTD
Yanlış anlamayın ama kullanılacak bir para ile keşke böyle bir işe kalkışmasaydınız. Kısa vadede bu tarz zarar durumları maalesef üzüyor. Umarım kısa zamanda toparlanır.Büyük zarardayım milyonları kaybettim inşallah düzelir ki bende öyle düşünüyorudm fakat yurt dışına gidicektim eylülde şimdi eylüle kadar kar a geçmez ise yandım.
Baharı yarı yar olmayan felek …. Anasını artık yani neye niyet etsem ertesi günü de tersine dönmez mi kardeş ua@Muhammet Öztürk hocam bugün sadece BIST değil Amerika ve Japonya gibi borsalar da ciddi düşüşte. Sebebi de İranın yarattığı gerginlik durumu. Çok sürmez, yükselir diye DÜŞÜNÜYORUM.
@Farex aynı durumdan muzdaribim hocam, benimde satacaklarım vardı kötü ana denk geldi
Kullanılacak para evet ama zaten benim bir işim var bu parayı çok aşırı risk atmak istememe borsa da elbet kazanırım ama illahaki bir süre sonra da kazanırım temettüleri saymıpyrumYanlış anlamayın ama kullanılacak bir para ile keşke böyle bir işe kalkışmasaydınız. Kısa vadede bu tarz zarar durumları maalesef üzüyor. Umarım kısa zamanda toparlanır.
Altın ile mutluyum YTD