Neler Yeni

Yardım BİST DÜŞTÜ ÖNÜMÜZDEKİ ZAMAN DİLİMİNDE TAHMİNLERİ ALALIM

Farex

80+ Silver
Evet bugün itibari ile kesiciye girdi ve benim de zarar ettiğim durumdayım ileriki zaman için en olur ne zaman toparlar ve kar a geçer tahminleri alalım.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
haber ile gelen düşüş geçicidir

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
Büyük zarardayım milyonları kaybettim inşallah düzelir ki bende öyle düşünüyorudm fakat yurt dışına gidicektim eylülde şimdi eylüle kadar kar a geçmez ise yandım.
bilgin yoksa öyle bodozlama girmeyeceksin kaybedersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar bilginin olduğunu bilmiyorum ama ne zaman düzelir diye bir şey yok kimse bilemez

Farex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis gene bişeyler deniyor herhalde benim iki hisse de - 10 da
Mızrağı ucu her türlü bize kaçıyor
Benim şirket şirket dağıtmıştım %9-10 dalar hepsi.

bilgin yoksa öyle bodozlama girmeyeceksin kaybedersin

ne kadar bilginin olduğunu bilmiyorum ama ne zaman düzelir diye bir şey yok kimse bilemez
bilgimin olmaması değil yorum toplamaya çalışıyoruz burada bende tahminen dedim zaten. İnsanların yorumunu merak ettiğim için söyledim.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Her büyük düşüşün devamında büyük bir yükseliş vardır, bu aralıkta topla yükseldiğinde keyfine bak. YTD

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Her büyük düşüşün devamında büyük bir yükseliş vardır, bu aralıkta topla yükseldiğinde keyfine bak. YTD
İyi güzel dediniz de önemli olan yükselişi yakalayabilmek belkide aylarca sürecek düşüş arkadaşın durumdaki gibi nakde ihtiyacımız olacak garantisi yok bu durumun normalde bakarsın aa bu iş para getirir dersin girersin nerden bileceksin birilerinin oraya buraya yasak getirip rest çekmesi sana kaçacak

Farex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah bu şerefsizlerin oyunu yüzünden adam akıllı kar edemedim tamda yurtdışına gidicektim bugün de herşeyi satacaktım bende de var birşeylik :d

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
@Muhammet Öztürk hocam bugün sadece BIST değil Amerika ve Japonya gibi borsalar da ciddi düşüşte. Sebebi de İranın yarattığı gerginlik durumu. Çok sürmez, yükselir diye DÜŞÜNÜYORUM.
@Farex aynı durumdan muzdaribim hocam, benimde satacaklarım vardı kötü ana denk geldi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mahmut konyaali
ihtiyacınız olmayan parayla girmeniz daha doğru olur hocalar. ayrıca reislik bir durum yok, küresel bir çöküş. borsalar, coinler, altın, petrol hepsi eksi.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Ali
Büyük zarardayım milyonları kaybettim inşallah düzelir ki bende öyle düşünüyorudm fakat yurt dışına gidicektim eylülde şimdi eylüle kadar kar a geçmez ise yandım.
Yanlış anlamayın ama kullanılacak bir para ile keşke böyle bir işe kalkışmasaydınız. Kısa vadede bu tarz zarar durumları maalesef üzüyor. Umarım kısa zamanda toparlanır.

Altın ile mutluyum YTD

Farex

80+ Silver
@Muhammet Öztürk hocam bugün sadece BIST değil Amerika ve Japonya gibi borsalar da ciddi düşüşte. Sebebi de İranın yarattığı gerginlik durumu. Çok sürmez, yükselir diye DÜŞÜNÜYORUM.
@Farex aynı durumdan muzdaribim hocam, benimde satacaklarım vardı kötü ana denk geldi :D
Baharı yarı yar olmayan felek …. Anasını artık yani neye niyet etsem ertesi günü de tersine dönmez mi kardeş ua

Yanlış anlamayın ama kullanılacak bir para ile keşke böyle bir işe kalkışmasaydınız. Kısa vadede bu tarz zarar durumları maalesef üzüyor. Umarım kısa zamanda toparlanır.

Altın ile mutluyum YTD
Kullanılacak para evet ama zaten benim bir işim var bu parayı çok aşırı risk atmak istememe borsa da elbet kazanırım ama illahaki bir süre sonra da kazanırım temettüleri saymıpyrum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom